Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Isolatie-raalte
 

Isolatie Raalte – Plus Isolatie

Bent u opzoek naar een isolatiebedrijf bij u in Raalte en omgeving. Dan bent u bij Plus Isolatie op het juiste adres. Plus Isolatie is de isolatiespecialist in de regio van Raalte, voor spouw, muur, vloer, kruipruimte en dak isolatie is Plus Isolatie het isolatiebedrijf dat voor u een totaaloplossing biedt. Door onze ruime ervaring in het na-isoleren van woningen weten wij precies wat de meest effectieve isolatie methode bij uw woning is. Zo heeft u het isoleren van uw woning in gemiddeld 3 tot 5 jaar terugverdiend. Doordat u direct een energiebesparing haalt die op kan lopen tot wel 25% op uw huidige energierekening.

De werkzaamheden van Plus Isolatie in de regio van Raalte

Plus Isolatie voert de volgende isolatiewerkzaamheden bij u in de omgeving van Raalte uit, zo isoleren wij uw spouwmuur met daarvoor speciaal ontwikkelde Minerale isolatie wol, EPS isolatie parels en Pur schuim. Voor vloerisolatie en kruipruimte isolatie passen wij PUR-schuim, EPS Plus parels en Drowa Chips toe. Bij dakisolatie passen wij in de meeste gevallen PUR-schuim isolatie toe. Geef uw isolatiewerkzaamheden in vertrouwde handen bij Plus Isolatie, het isolatiebedrijf in uw regio.

Isolatiesubsidie Raalte/Overijssel

Is uw woning ouder dan 1 jaar? Dan kunt u in aanmerking komen voor de Duurzaamheidpremie van de Provincie Overijssel als u uw woning isoleert. De volgende maatregelen komen in aanmerking voor de Duurzaamheidpremie Overijssel: dakisolatie, vloerisolatie, gevel- of spouwmuurisolatie en/of isolatieglas.

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de Investeringspremie Overijssel.

Tot 1050 euro premie beschikbaar per woning

Hoe meer u isoleert en hoe meer u in de buurt samenwerkt, hoe hoger de premie. Oplopend van € 300,00 naar € 600,00, tot maar liefst € 1.050,00!

- € 300,00 premie voor één gerealiseerde isolatiemaatregel;

- € 600,00 premie voor twee of meer gerealiseerde isolatiemaatregelen;

- € 150,00 premie voor gezamenlijke uitvoering van isolatiemaatregelen met uw buren;

- € 300,00 premie voor investeringen in energiebesparende maatregel(en) boven de € 5.000,00.

Burenpremie

Naast bovenstaande premies kunt u in aanmerking komen voor de burenpremie. Wanneer u en ten minste één buur ten minste twee isolatiemaatregelen per woning gaan aanbrengen dan kunt u ook de burenpremie aanvragen van € 150,00. De isolatiemaatregelen voor u en uw buren hoeven niet hetzelfde te zijn. Indien u of uw buren een reservering voor de Duurzaamheidpremie indient, dient de buur die u opgeeft ook binnen 14 dagen de reservering te plaatsen. Als buren worden beschouwd de woningen waarbij de eerste 5 posities van de postcode gelijk zijn (de 4 cijfers en de eerste letter).

Aanvragen

U kunt de duurzaamheidspremie online aanvragen op www.slimenergiethuis.nl, of u kunt hier het formulier downloaden, om de subsidie per post aan te vragen.

Contact met Plus Isolatie in de regio van Raalte

Bespaar ook direct op uw energierekening en neem vrijblijvend contact op met Plus Isolatie. Voor het isoleren van uw spouw, muur, gevel, vloer, kruipruimte of dak moet u bij Plus Isolatie zijn. Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact opnemen met 0548-547616. Of u vult het ’bel mij terug’ formulier in, wij zullen dan binnen twee werkdagen contact met u opnemen om u van een eerlijk en betrouwbaar advies te voorzien. Als u hier klikt komt u op ons contact formulier voor een vrijblijvende afspraak.

isolatie overijssel vloerisolatie overijssel dakisolatie overijssel