Kruipruimte isolatie 

met icynene

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Kruipruimte-isolatie-met-icynene
  •  Energiebesparend
  • Duurzaam
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Kruipruimte isolatie met icynene

Wat is icynene
Icynene, ook wel Icynene H2Foam is een PUR-schuim die na enkele seconden stolt en uithardt. Omdat het Icynene schuim (net als PUR) wordt aangebracht in vloeibare vorm, komt het schuim terecht in alle naden, kieren en openingen en vormt hierdoor een naadloze isolatie laag.

offerte vloerisolatie

Het grote verschil van Icynene PUR-schuim en traditioneel PUR-schuim
De cellen van icynene schuim bestaan grotendeels uit lucht. Hierdoor is Icynene schuim een uitstekend alternatief voor het isoleren van vloeren wanneer u geen traditionele PUR-schuim isolatie wenst. Tijdens het aanbrengen van icynene komen geen CFK's vrij 
omdat het uitschuimen van icynene tot stand komt door een reactie met water i.p.v. gassen. Icynene is tijdens én na het aanbrengen geur arm.

Wat zijn de voordelen van kruipruimte isolatie met icynene
Icynene vormt een dikke isolatie laag en komt in alle holle ruimtes en naden en kieren en is geur-arm. Icynene kan uitstekend worden gebruikt voor het isoleren van houten vloeren omdat icynene een open cel structuur heeft en wij geven 10 jaar garantie op de isolatie methode én het icynene isolatie materiaal.

offerte vloerisolatie

Houten vloer isoleren: ook met Icynene?
Omdat icynene een open cellig en damp open schuim is wordt hout niet verstikt. Hierdoor is icynene uitstekend geschikt voor het isoleren van houten vloeren.

Werkwijze voor kruipruimte isolatie met Icynene

Vooraf komt één van onze adviseurs bij u thuis voor een geheel kosteloos en vrijblijvend kruipruimte onderzoek waarbij de hoogte van de kruipruimte en de doorgang(en) wordt opgemeten. Hij geeft gratis isolatie advies aan de hand van zijn bevindingen en hiervan
ontvangt u, geheel vrijblijvend, een offerte.

Op de afgesproken dag komen wij met de machine en het isolatie materiaal en spuiten de icynene tegen de onderkant van de begane grondvloer. Volgens het Bouwbesluit 2012 mogen er tijdens én 2 uur na het aanbrengen geen bewoners of andere personen in de woning aanwezig zijn. Het aanbrengen van Icynene kruipruimte isolatie gebeurd doorgaans binnen 1 dag en na afloop zorgen wij ervoor dat alles netjes wordt achter gelaten.

Wilt u graag een op maat gemaakte offerte voor uw woning? Klik dan hier!