Spouwmuurisolatie Druten

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Druten

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Druten
Straatnaam:Kattenburg
Soort isolatie:Muurisolatie 2 onder 1 kap woning
  • Muurisolatie 2 onder 1 kap woning
  • Spouwverontreiniging verwijderen
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Druten

Spouwmuurisolatie Druten

Druten

Spouwmuurisolatie Druten

Druten

Spouwmuurisolatie Druten

 

Muur isolatie twee onder 1 kap woning Druten


Bij deze woning in Druten heeft Plus Isolatie de muren geïsoleerd met minerale glaswol. De bewoner(s) van deze twee onder 1 kap woning in Druten gaan de komende jaren flink besparen op hun energienota. Gemiddeld ligt de besparing op 25% op jaarbasis. Omdat de grote zijgevel aan de woonkamer grenst gaan de bewoners ook goed merken dat er nu geen koude tocht meer door de muren de woonkamer binnen trekt. Dit was ook een reden dat deze bewoner(s) hebben besloten om te muren te isoleren. Ons isolatieteam heeft de muren van deze twee onder 1 kap woning geïsoleerd volgens de laatste KOMO-richtlijnen, zodat de bewoner(s) verzekerd zijn van optimale kwaliteit.

Spouwverontreiniging verwijderen

De bewoners aan de Kattenburg in Druten laten voordat de isolatieklus begint de spouwmuurvervuiling professioneel verwijderen door Plus Isolatie. Voordat u spouwmuurisolatie kunt toepassen, dient de spouwmuur geen puin te bevatten. De uitvoerende ploegen van Plus Isolatie hebben ruime ervaring met het verwijderen van spouwmuurvervuiling.

Bij deze woning zijn 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Druten is de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Kattenburg in Druten 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de woning weer te voorzien van een goede ventilatie.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Druten spouwmuur afbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Kattenburg in Druten besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.

An Error Occurred: Internal Server Error

Oops! An Error Occurred

The server returned a "500 Internal Server Error".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.