Almelo woningisolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Almelo woningisolatie

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Almelo
Straatnaam:Sluiskade Noordzijde
Soort isolatie:Woningisolatie met inblaaswol
Uitvoerdatum:14-10-2020
  • Woningisolatie met inblaaswol
  • Het aanbrengen van 2 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Almelo

Almelo woningisolatie

Almelo

Almelo woningisolatie

Almelo

Almelo woningisolatie

Almelo

Almelo woningisolatie

 

Almelo, 14-10-2020

Woningisolatie met inblaaswol

In Almelo hebben de werknemers van isolatiebedrijf Plus Isolatie deze woning voorzien van inblaaswol van het merk Knauf Supafil. De isolatiewerkzaamheden van deze klus hebben plaats gevonden op woensdag 14-10-2020

De voordelen van Knauf inblaaswol


De bewoners van deze woning aan de Sluiskade Noordzijde in Almelo zijn door de Knauf inblaaswol verzekerd van topkwaliteit. De inblaaswol zorgt als het ware voor een isolatieschil om de woning heen. Warmte kan moeilijk naar buiten ontsnappen, en de koude trek door de woning verdwijnt. De bewoners ervaren meer wooncomfort en zullen nu minder snel geneigd zijn om de thermostaat omhoog te zetten. Dit resulteert weer in een lagere energierekening!

offerte vloerisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Almelo

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Twee ventilatieroosters aanbrengen naar de kruipruimte

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Almelo ook 2 ventilatieroosters aanbracht. Het aanbrengen van ventilatieroosters is noodzakelijk om de kruipruimte onder de vloer goed te kunnen laten ventileren. Doordat er bij deze woning ook spouwmuurisolatie is aangebracht hebben oude ventilatiekanalen via de lege spouw geen werking meer. De isolatiemonteurs boren schuin met een diamantboormachine door de buiten en binnenmuur tot dat de kruipruimte wordt bereikt. Vervolgens wordt er een koker in deze opening geplaatst en tot slot worden er muisdichte ventilatiekapjes aangebracht.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Almelo spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Sluiskade Noordzijde in Almelo besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.