Spouwmuurisolatie Apeldoorn

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Apeldoorn

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Apeldoorn
Straatnaam:Planetenlaan
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie
  • Spouwmuurisolatie
  • Spouwmuurisolatie 2 onder 1 kap woning
  • Gietijzeren ventilatierooster vervangen

Apeldoorn

Spouwmuurisolatie Apeldoorn

Apeldoorn

Spouwmuurisolatie Apeldoorn

Apeldoorn

Spouwmuurisolatie Apeldoorn

Apeldoorn

Spouwmuurisolatie Apeldoorn

Apeldoorn

Spouwmuurisolatie Apeldoorn

 

Spouwmuurisolatie Apeldoorn


Op deze dag hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht in Apeldoorn. Voorafgaand dit isolatieproject heeft één van onze adviseurs beoordeeld dat de spouwmuren van deze woning in Apeldoorn geschikt zijn voor na-isolatie. Dit is vastgesteld door middel van een endoscopisch onderzoek. Het isolatiemateriaal van Knauf Supafil is volgens de laatste technieken in de spouwmuur aangebracht. Naderhand zijn de boorgaten weer netjes op de juiste wijze dicht gevoegd. hier vind u meer informatie over spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie 2 onder 1 kap woning in Apeldoorn

Plus Isolatie heeft in Apeldoorn aan de Planetenlaan de spouwmuren van deze 2 onder 1 kap woning geïsoleerd met minerale inblaaswol van Knauf Supafil. De bewoners hebben na het isolatieadvies gesprek besloten om over te gaan tot het verduurzamen van hun woning.
Onze uitvoerende ploeg zorgt ervoor dat de spouwmuur volgens de laatste KOMO-richtlijnen wordt geïsoleerd, waardoor de bewoners van deze woning in Apeldoorn optimaal rendement en comfort ervaren van de aangebrachte spouwmuurisolatie. Woont u nou ook in Apeldoorn en bent u benieuwd naar de isolatiemogelijkheden van uw woning? Neem dan vrijblijvend contact op. Eén van onze isolatieadviseurs komt graag vrijblijvend bij u op locatie om de isolatiemogelijkheden in kaart te brengen.

Gietijzeren ventilatieroosters vervangen bij een jaren 30 woning

In Apeldoorn aan de Planetenlaan in Gelderland hebben wij bij deze karakteristieke woning oude ventilatieroosters vervangen door gietijzeren ventilatieroosters. De bewoners aan de Planetenlaan in Apeldoorn hebben bewust gekozen voor gietijzeren ventilatieroosters zodat de klassieke uitstraling van de woning intact blijft.

Klant beoordeling

28-10-2018
Naam:Annette Bootsma
Woonplaats:Apeldoorn
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie
8

Snelheid afspraak maken10
Assortiment8
Levertijd werkzaamheden8
Documentatie materiaal8
Kwaliteit van het advies7
Kwaliteit v/d uitvoering7

Ervaring van onze klant:Isolatie vlot gedaan, vriendelijke mensen. Net met tuinieren bekeek ik de roosters wat beter en rondom de roosters zitten kieren waar ik op sommige plaatsen zelfs mijn hand door kan steken, dit lijkt me niet goed ivm ongedierte?? Graag nog de kieren rondom de ventilatieroosters dichtmaken en ik ben helemaal tevreden