Gevelisolatie Apeldoorn

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Gevelisolatie Apeldoorn

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Apeldoorn
Straatnaam:Hoogstraat
Soort isolatie:Gevel isolatie
  • Gevel isolatie
  • Knipvoeg herstellen
  • Gietijzeren ventilatierooster vervangen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Apeldoorn

Gevelisolatie Apeldoorn

Apeldoorn

Gevelisolatie Apeldoorn

 

Gevel isolatie in Apeldoorn


Plus Isolatie heeft bij deze woning in Apeldoorn gevel isolatie aangebracht. Door de gevels te isoleren met minerale glaswol van Knauf Supafil bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit. Ons team van isolatiemonteurs hebben de gevel isolatie volgens de laatste KOMO-richtlijnen vakkundig aangebracht. Dankzij de aangebrachte gevel isolatie is een koude binnenmuur nu verleden tijd. Daarnaast gaan de bewoners van deze woning in Apeldoorn aanzienlijk besparen op hun energienota.

Knipvoeg herstel jaren 30 woning

Plus Isolatie heeft bij deze woning de boorgaten die geboord zijn weer hersteld in de originele knipvoeg ook wel snijvoeg genoemd. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd. Onze isolatiemonteurs beschikken over de deskundigheid om dit op een professionele wijze te doen. Zo wordt uw knipvoeg in ere hersteld.

Gietijzeren ventilatieroosters vervangen bij een jaren 30 woning

In Apeldoorn aan de Hoogstraat in Gelderland hebben wij bij deze karakteristieke woning oude ventilatieroosters vervangen door gietijzeren ventilatieroosters. De bewoners aan de Hoogstraat in Apeldoorn hebben bewust gekozen voor gietijzeren ventilatieroosters zodat de klassieke uitstraling van de woning intact blijft.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Apeldoorn spouwmuur afbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Hoogstraat in Apeldoorn besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren

Klant beoordeling

31-10-2018
Naam:Astrid Reijnen Van De Zande
Woonplaats:Apeldoorn
Soort isolatie:Gevel isolatie
8.2

Snelheid afspraak maken9
Assortiment7
Levertijd werkzaamheden9
Documentatie materiaal8
Kwaliteit van het advies8
Kwaliteit v/d uitvoering8

Ervaring van onze klant:Vriendelijk personeel, zowel adviseur als uitvoerenden. Werkzaamheden netjes uitgevoerd. Blij met keuze voor Plus isolatie