Steenwol verwijderen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Steenwol-isolatie-verwijderen-uit-uw-spouwmuur

Steenwol in uw spouwmuur?

Steenwol werd in de jaren 80 en 90 veel toegepast voor het na-isoleren van de spouwmuren. Ook werd steenwol in deze periode veelal gebruikt bij nieuwbouwwoningen van destijds. Plus Isolatie is specialist op het gebied van muurisolatie bij bestaande woningen, en kan u dus goed adviseren over wat voor uw woning het beste is.

Steenwol vlokken isolatie uit uw spouwmuur verwijderen

Wanneer u steenwolvlokken in uw spouwmuren heeft, voldoet deze vaak niet meer aan de huidige isolatie eisen. Steeds meer woningeigenaren kiezen voor het verwijderen van deze steenwol vlokken en vervolgens nieuw isolatiemateriaal aan te laten brengen. Plus Isolatie heeft hiervoor de juiste apparatuur en kennis in huis om deze steenwol bij u uit uw spouwmuur te halen. In sommige gevallen blijkt dit niet nodig. Daarom komen wij graag bij u langs om u te adviseren over het verwijderen van de oude steenwol spouwmuurisolatie.

Steenwol vlokken isolatie herstellen

Voor het herstellen van de huidige steenwol vlokken isolatie bent u bij ons aan het juiste adres. Allereerst maken wij foto's met een warmtebeeldcamera van uw woning. Aan de hand van deze warmtebeeldfoto's kunnen wij bepalen waar de isolatie in de muur verslechterd is. Vervolgens kunnen wij op deze plekken gericht isolatie aanbrengen.

Steenwol dekens uit uw spouwmuur verwijderen

Voor het verwijderen van steenwol dekens uit uw spouwmuren is nog geen technische mogelijkheid. Wel kunnen wij de ruimte opvullen met daarvoor speciaal ontwikkeld isolatiemateriaal. Bent u benieuwd of dit ook bij uw woning mogelijk is? Vul dan het contact formulier op onze website in. Een van onze isolatieadviseurs komt dan gratis en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden bij uw woning bekijken.