Kruipruimte isolatie

Gratis adviesgesprek aanvragen >

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Tessttt
 

Wat is een Kruipruimte?

Veel woningen in Nederland beschikken over een kruipruimte. Een kruipruimte is eigenlijk dus een ruimte onder de vloer van een woning of gebouw. Kruipruimtes worden gebruikt om toegang te bieden tot de fundering, leidingen, bedrading en andere nutsvoorzieningen die zich onder de vloer van een gebouw of woning bevinden.
Waarom de kruipruimte isoleren De voornaamste redenen om de kruipruimte te isoleren zijn energiebesparing en het creƫren van extra wooncomfort. Daarnaast kan kruipruimte isolatie de vloerconstructie beschermen tegen optrekkend vocht, ook kan kruipruimte isolatie helpen tegen nare luchtjes vanuit de kruipruimte. Ook voor het verbeteren van het energielabel is kruipruimte isolatie een stap in de goede richting.

De Kruipruimte isolatiemethodes van Plus Isolatie B.V.

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft verschillende technieken om de kruipruimte te voorzien van goede isolatie. Wij gebruiken voornamelijk de onderstaande isolatiematerialen voor kruipruimte isolatie:

Kruipruimte isolatie Bodemparels
Isoplus Isolatieparels: Met name geschikt voor vochtige kruipruimtes met weinig werkruimte. (bij een diepte minder dan 45 centimeter)