Kruipruimte isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Kruipruimte-isolatie
  • Energiebesparend
  • Duurzaam
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel 

Kruipruimte isolatie

Wanneer u een kruipruimte heeft is het mogelijk deze te isoleren. Door kruipruimte isolatie toe te passen krijgt u een warmer huis omdat tocht en vocht niet meer door de vloer naar boven komt.

offerte vloerisolatie

De kruipruimte kunnen wij op verschillende manieren isoleren. De isolatie methode en het isolatie materiaal is afhankelijk van de hoogte van de kruipruimte, hoe vochtig de kruipruimte is en van uw wensen. Wat zijn de mogelijkheden:

Gratis kruipruimteisolatie advies

Wilt u weten wat de beste isolatie methode voor uw kruipruimte is, neem dan vrijblijvend contact op met ons, Plus isolatie komt met één van onze ervaren adviseurs bij u thuis voor een geheel gratis isolatie advies. Hij verricht hiervoor, ook geheel gratis, een gedegen onderzoek van uw kruipruimte waarbij hij onder andere de hoogt van de kruipruimte en de hoogte van de doorgang naar de kruipruimte opmeet. Aan de hand van dit onderzoek bepaalt hij samen met u welke isolatie methode het beste is voor uw kruipruimte en welk isolatie materiaal daarbij het beste past.

Aan de hand van dit gratis isolatie advies ontvangt u, geheel vrijblijvend, een offerte op maat gemaakt. U weet dan precies wat het isoleren van uw kruipruimte kost, maar ook wat de subsidie mogelijkheden zijn en wat het rendement is van deze isolatie.

Lage of vochtige kruipruimte isoleren

Bij een lage (minimaal 40 cm hoog) of vochtige kruipruimte is het isoleren met EPS parels vaak het beste. EPS parels zorgen ervoor dat er geen optrekkend vocht meer naar de begane grond doordringt. Hierdoor zal de luchtvochtigheid in uw woonkamer afnemen en daardoor hoeft u minder hard te stoken. Tevens zal schimmel, stank en de muffe geur verminderen met als gevolg een beter leefklimaat.

offerte vloerisolatie

Hoge kruipruimte

Als de kruipruimte hoger is dan 40 cm dan kan er ook een dikkere laag isolatie materiaal worden aangebracht. Bij kruipruimtes die 50 cm of hoger zijn dan kunnen wij ook  vloerisolatie aanbrengen.

Wilt u graag een op maat gemaakte offerte voor uw woning? Klik dan hier!