WIN-WIN ACTIE!

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Bedankt
  •  Uitstekende klantenservice
  •  Snelle respons
  •  Alles in overleg

Hartelijk dank voor uw opdracht! Voor u als gewaardeerde klant heeft Plus Isolatie een extra actie! 

Bij Plus Isolatie krijgt u een extra mogelijkheid om een gedeelte van uw investering direct terug te verdienen. Wat moet u daar voor doen? Overtuig uw familie, vrienden, kennissen of buren van onze isolatiewerkzaamheden aan uw woning. Wanneer zij ook overgaan tot het isoleren van hun woning en de isolatiewerkzaamheden volledig afgerond en betaald zijn krijgt u van ons € 50,- retour op uw bankrekening! Iedere klant van Plus Isolatie kan maximaal 10 adressen aanleveren dit betekent dat u in totaal € 500,- retour kunt ontvangen! Deze mogelijkheid laat u ook niet schieten toch? 

Tip: heeft u een Buurt WhatsApp of Familie WhatsApp? Deel dan hier deze actie, want ook zij krijgen direct €50,- offerte korting. WIN-WIN voor u en de ander!

Hoe het werkt

  1. U heeft de potentiële geïnteresseerde op de hoogte gebracht dat wij vrijblijvend contact opnemen voor een gratis isolatie adviesgesprek.
  2. U vult ons contactformulier in met de potentiële klant gegevens, bij het kopje 'Uw wensen' vult u uw eigen naam, adres, telefoonnummer, bankrekeningnummer en TIP 50 in.
  3. Een adviseur van Plus isolatie onderzoekt bij het aangeleverde adres de isolatiemogelijkheden.  Bij overeenstemming van de offerte worden de werkzaamheden uitgevoerd.
  4. Wanneer de isolatieopdracht volledig afgerond en betaald is storten wij € 50,- terug op uw bankrekening!

Actievoorwaarden

  • Deze actie wordt georganiseerd door Plus Isolatie B.V. en geldt van 3 januari 2022 tot en met 31 december 2022. Plus Isolatie B.V. heeft het recht om de actie eerder te stoppen of te verlengen.
  • Het aangeleverde adres heeft niet eerder contact gehad met Plus Isolatie B.V.
  • Deze kortingsactie van Plus Isolatie B.V. geldt voor het aanleveren van maximaal 10 adressen.
  • Plus Isolatie B.V. is vrij om deelnemers uit te sluiten van de actie, om haar moverende redenen.
  • Plus Isolatie B.V. zal uw NAW-gegevens niet doorspelen aan derden. Wij hanteren een strikt privacy beleid aangaande uw persoonlijke gegevens.
  • Plus Isolatie B.V. gaat over op uitbetaling na betaalde factuur van de aangeleverde klant.