Icynene isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Icynene-isolatie
 

Icynene isolatie voor vloer- en dakisolatie

Tegenwoordig isoleren wij steeds vaker vloeren en daken met Icynene PUR-schuim. Icynene schuim heeft bijna dezelfde eigenschappen als de traditionele PUR. Het grote verschil is dat Icynene wordt geblazen met behulp van water in plaats van gas.

Belangrijk om te weten: Net zoals bij andere PUR-schuimen is het volgens het Bouwbesluit 2012 verplicht dat de bewoner(s) of andere personen tijdens én 2 uur na het aanbrengen van de Icynene niet in de woning aanwezig zijn.

Icynene H2foam Lite

De Icynene wordt tegen de onderkant van de begane grondvloer of aan de binnenzijde van een dak gesprayd. Het materiaal bestaat uit een CFK-vrij en HCFK vrij polyurethaan-schuim met open cellen.

Icynene is in uitgeharde toestand een reactieproduct van twee componenten; een polyol en een isocyanaatcomponent. Het materiaal wordt door chemische reactie gevormd door samenvoeging van deze twee componenten. De componenten worden met behulp van speciale apparatuur gemend. Het ontstane mengsel wordt vervolgens in een fijne nevel tegen de onderzijde van de vloer of binnenzijde van het dak gesprayd.

Subsidie op Icynene vloer- en dakisolatie

Hierdoor ontstaat er een naadloze isolatielaag met goede isolatiewaarde. Voor Icynene vloer- of dakisolatie is vanuit de overheid subsidie aan te vragen. De subsidie op Icynene vloerisolatie bedraagt 11 euro per m2 ( na het nemen van minimaal twee isolatiemaatregelen) en voor dakisolatie met Icynene kunt u, na het nemen van twee of meer isolatiemaatregelen, maar liefst 30 euro per vierkante meter subsidie terugvragen. 

Wilt u meer informatie over isoleren met Icynene of wilt u een gratis en vrijblijvend isolatieadviesgesprek aanvragen? Dat kan door het contactformulier op onze website in te vullen of te bellen naar ons kantoornummer: 0548- 54 76 16.