Disclaimer
Plusisolatie.nl

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Disclaimer
  •  Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort 
  • Milieuvriendelijkheid
  • Gunstiger energielabel

Disclaimer voor plusisolatie.nl

Algemeen

Plus Isolatie (Kamer van Koophandel 55658989), verleent u hierbij toegang tot plusisolatie.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door Plus Isolatie en derden zijn aangeleverd. Plus Isolatie behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op plusisolatie.nl is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Sommige afbeeldingen/illustraties op de website plusisolatie.nl kunnen in enige mate afwijkend zijn van de werkelijkheid. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van Plus Isolatie.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Plus Isolatie. Kopiƫren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Plus Isolatie, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.