Vloer isolatie

 met icynene

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Vloerisolatie-met-icynene
  •  Beter wooncomfort 
  •  Naadloze isolatie
  •  Milieuvriendelijk
  •  Gunstiger energielabel

Vloerisolatie met Icynene 

Vanwege de problematiek rondom het isoleren met PUR schuim (giftige dampen) isoleren we steeds vaker met Icynene schuim. Icynene schuim heeft bijna dezelfde eigenschappen als PUR maar hardt uit door middel van water in plaats van gas. Icynene schuim is watergedragen en de cellen bij Icynene bestaan uit lucht terwijl de cellen bij PUR uit gassen bestaan. Daardoor is Icynene schuim nagenoeg geurloos tijdens én na het aanbrengen.

offerte vloerisolatie

Vloerisolatie met watergedragen schuim

Omdat Icynene een opencellig schuim is, dus ademend, is het uitstekend geschikt voor houten vloeren en omdat icynene niet uitzet bij het aanbrengen of bij het uitharden is het tevens geschikt voor wat oudere vloeren. Het aanbrengen van Icynene mag alleen worden gedaan door een gecertificeerd isolatiebedrijf. Plus isolatie werkt met vakmensen die door nascholing bij blijven in de laatst isolatie technieken en isolatie materialen. Nieuwsgierig of  vloerisolatie met icynene mogelijk is bij uw woning? Vraag dan een gratis isolatie advies aan zodat een van onze adviseurs bij u thuis kan komen kijken voor een vloerisolatie onderzoek waarmee hij kan vaststellen welke isolatie methode en isolatie materialen het beste zijn voor uw woning.

Als blijkt dat de kruipruimte goed bereikt kan worden dan kunnen wij de onderzijde van de begane grondvloer isoleren door middel van een gespoten laag Icynene isolatie schuim.

offerte vloerisolatie

Wat kost vloerisolatie met Icynene

De kosten voor  vloerisolatie met Icynene zijn onder meer afhankelijk van de grootte van kruipruimte en van de dikte van de isolatie laag voor de door u gewenste isolatie waarde. Maar gemiddeld ligt de prijs voor het isoleren van de vloer in de kruipruimte op € 30,00 per m². Gezien de huidige gas prijs kunt u deze investering terug verdienen tussen 7 tot 10 jaar. Dit jaar kunt u ook nog gebruik maken van een verlaagd BTW tarief van 9 % op arbeidsuren. Onze isolatie adviseur kan u hierover alles vertellen. Hij kan tevens voor u uitzoeken of u in uw gemeente nog recht heeft op subsidie voor energie besparende maatregelen.

Wilt u graag een op maat gemaakte offerte voor uw woning? Klik dan hier!