Vloerisolatie met Icynene

Gratis adviesgesprek aanvragen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Vloerisolatie-met-icynene
  •  Zeer hoge isolatiewaarde 
  •  Beter wooncomfort
  •  Naadloos isoleren
  •  Hoger energielabel
  •  Isolatiesubsidie beschikbaar

Vloerisolatie met Icynene 

Tegenwoordig isoleren wij steeds vaker vloeren met Icynene PUR-schuim. Icynene schuim heeft bijna dezelfde eigenschappen als de tradiotionele PUR maar wordt aangebracht/geblazen met behulp van water in plaats van gas. De cellen van Icynene bestaan grotendeels uit lucht terwijl de cellen bij het traditionele PUR vooral uit gassen bestaan. Daardoor is Icynene schuim nagenoeg geurloos tijdens én na het aanbrengen.

Belangrijk om te weten:
Net zoals bij andere PUR-schuimen is het volgens het Bouwbesluit 2012 verplicht dat de bewoner(s) of andere personen tijdens én 2 uur na het aanbrengen van de Icynene niet in de woning aanwezig zijn. 

offerte vloerisolatie

Vloerisolatie geblazen met behulp van water

Omdat Icynene een opencellig PUR-schuim is, dus ademend, is het uitstekend geschikt voor houten vloeren. Het aanbrengen van Icynene mag alleen worden gedaan door een gecertificeerd isolatiebedrijf. Plus isolatie werkt met vakmensen die door nascholing bij blijven in de laatste isolatietechnieken en isolatiematerialen. Nieuwsgierig of vloerisolatie met Icynene mogelijk is bij uw woning? Vraag dan een gratis isolatie advies aan zodat een van onze adviseurs bij u thuis kan komen kijken voor een vloerisolatieonderzoek waarmee hij kan vaststellen welke isolatiemethode en isolatiematerialen het beste zijn voor uw woning.

Als blijkt dat de kruipruimte goed bereikt kan worden dan kunnen wij de onderzijde van de begane grondvloer isoleren door middel van een gespoten laag Icynene isolatie schuim.

offerte vloerisolatie

Wat kost vloerisolatie met Icynene

De kosten voor vloerisolatie met Icynene zijn onder meer afhankelijk van de grootte van kruipruimte en van de dikte van de isolatie laag voor de door u gewenste isolatiewaarde. Gemiddeld ligt de prijs voor het isoleren van de vloer in de kruipruimte op € 35 per m². Gezien de huidige gasprijs kunt u deze investering terugverdienen binnen 7 tot 10 jaar. Dit jaar kunt u ook nog gebruik maken van een verlaagd BTW tarief van 9% op arbeidsuren. Onze isolatie adviseur kan u hierover alles vertellen. Hij kan tevens voor u uitzoeken of u in uw gemeente nog recht heeft op subsidie voor energie besparende maatregelen.

Wilt u graag een op maat gemaakte offerte voor uw woning? Klik dan hier!