Vloerisolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Vloerisolatie
  •  Luchtdicht
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Vloerisolatie voor een warmere vloer en daarmee warmere voeten

Heeft u vaak last van koude voeten of lijkt het wel of het tocht over de vloer, dan is het isoleren van de vloer een uitkomst. Het laten aanbrengen van vloerisolatie geeft een hoog rendement en de investering is in verhouding laag. Het laten aanbrengen van vloerisolatie kan meestal gebeuren binnen 1 dag en vergt geen ingrijpende aanpassingen aan uw woning.

Kan de vloer van uw woning worden geïsoleerd

Als u bij ons een offerte aanvraagt voor vloerisolatie of wanneer u wil weten of vloerisolatie mogelijk is, dan sturen wij eerst een adviseur naar u toe voor een gratis onderzoek aan uw woning. Aan de hand hiervan krijgt u een gratis isolatie advies. De adviseur bekijkt de situatie grondig en overlegt met u de mogelijkheden die hij aanvult met uw wensen. Van zijn bevindingen ontvangt u altijd, geheel vrijblijvend, een offerte.

offerte vloerisolatie

Als u een kruipruimte heeft en deze voldoet aan de eisen, dan kunnen wij deze isoleren door tegen de onderzijde van de begane grondvloer gespoten polyurethaanschuim (PUR) te sprayen. Een geheel nieuw isolatiemateriaal is Icynene, ook een soort gespoten PUR schuim maar dan op waterbasis. Het voordeel van deze isolatie methodes is dat de vloer aan de onderzijde door het schuim wordt afgesloten van het klimaat (vocht en kou) in uw kruipruimte.

Bij een te lage kruipruimte (lager dan 45 cm) of een zeer vochtige kruipruimte dan isoleren wij door isolatie materiaal op de bodem van uw kruipruimte te spuiten. Meestal doen wij dit met EPS (expandeerbaar polystyreen). De koude, vochtige lucht in uw kruipruimte heeft na isolatie geen invloed meer op de temperatuur van uw vloer. Hierdoor neemt de begane grond vloer meer de temperatuur aan van de ruimte. Het isoleren van de kruipruimte levert een besparing op uw energiekosten op van ongeveer 15%

offerte vloerisolatie

De voordelen van vloerisolatie op een rijtje;

  • Vloerisolatie verhoogt het wooncomfort (warmere vloer, warmere voeten)
  • Vloerisolatie verlaagt de energiekosten
  • Met vloerisolatie kan de besparing op gas oplopen tot wel 20%
  • Vloerisolatie verhoogt de waarde van uw woning, beter energielabel
  • Vloerisolatie zorgt voor een gezonder leefklimaat in huis

Wilt u graag een op maat gemaakte offerte voor uw woning? Klik dan hier!