Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Vloerisolatie
  •  Luchtdicht
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Wat is vloerisolatie 

Bij vloerisolatie wordt er aan de onderzijde van een vloer isolatiemateriaal aangebracht met als doel het verlies van warmte te reduceren. Er bestaan verschillende technieken en materialen om vloerisolatie aan te brengen. 

Waarom vloerisolatie 

Het voornaamste doel van vloerisolatie is om warmteverlies tegen te gaan en om extra wooncomfort te creëren. Door het aanleggen van vloerisolatie kan de optrekkende kou vanuit de kruipruimte niet meer via de vloer de woonkamer binnendringen. Vloerisolatie zorgt voor meer behaaglijkheid. Hierdoor is men minder snel geneigd om de thermostaat hoger te zetten, wat resulteert in energiebesparing.

Plus Isolatie ontzorgt haar klanten met de vloerisolatie-subsidieaanvraag

U kunt subsidie krijgen het op laten aanbrengen van vloerisolatie. Als u alleen één isolatiemaatregel neemt; in dit geval vloerisolatie; dan kunt u rekenen op een subsidiebedrag van 5,50 euro per vierkante meter. U kunt dit subsidiebedrag per vierkante meter ook verdubbelen. Een voorwaarde voor deze verdubbeling is dat u naast deze vloerisolatie nog een isolatiemaatregel toepast. Dit kan bijvoorbeeld spouwmuurisolatie, zoldervloerisolatie of dakisolatie zijn. De hoogte van het subsidiebedrag is afhankelijk van de te isoleren vierkante meters. Het subsidiebedrag voor vloerisolatie is na de verdubbeling vastgesteld op 11 euro per vierkante meter. Als u 50 vierkante meter vloerisolatie laat plaatsen dan kunt u na de verdubbeling rekenen op 11 euro x 50 m2 = 550 euro subsidie. Isolatiebedrijf Plus Isolatie ontzorgt haar klanten met het aanvragen van deze ISDE-subsidie. Wilt u een gratis adviesgesprek? Vul dan het contactformulier in op onze website.

Vloerisolatie houten vloer of betonvloer

Vloerisolatie voor een houten of betonvloer gaan (onder normale omstandigheden) uitstekend samen. Vloerisolatie onder een houten of betonvloer helpt niet alleen bij het behouden van de warmte in uw huis, maar het kan ook helpen bij het verminderen van geluidsoverlast ( ‘’klankkast-effect’’) en het verbeteren van het wooncomfort.