Zoldervloer

isolatie

met wol

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Zoldervloerisolatie-met-wol
  •  Optimale isolatie
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Bij zolder isolatie het dak of de zoldervloer isoleren?

Als u de zolder wilt gaan isoleren dan is de eerste vraag; gaan we het dak of de vloer isoleren?

offerte zoldervloerisolatie

Dakisolatie:
Als u de zolder gaat gebruiken als woonruimte of als werkruimte dan kunt u het beste kiezen voor dak isolatie. Maar ook wanneer u de zolder alleen gaat gebruiken voor opslag is het verstandig om het dat te laten isoleren want hierdoor is de ruimte warmer en minder vochtig.

Zoldervloerisolatie:
Als de zolder voornamelijk wordt gebruikt voor opslag is zoldervloer isolatie interessant omdat deze vorm van isoleren goedkoper is als dak isolatie. En ook hiermee kunt u flink besparen op energie omdat er geen warmte verlies meer plaats vind door de zoldervloer isolatie.

offerte zoldervloerisolatie

Dak én zoldervloer isoleren:
Optimale isolatie wordt verkregen door zowel  dak isolatie als zoldervloer isolatie toe te passen.

Welke isolatie methode en welk isolatie materiaal is geschikt voor zolder isolatie?

Welke isolatie methode geschikt is voor zolder isolatie hangt af van de dak constructie en van de zoldervloer. Wanneer u informatie aanvraagt bij Plus Isolatie dan sturen wij een van onze adviseurs voor een gratis isolatie advies. Hierbij bekijkt hij de dak constructie en de zoldervloer nauwkeurig. Aan de hand van zijn bevindingen bespreekt hij met u de isolatie mogelijkheden en de keuze voor het beste isolatie materiaal. Tevens kan hij samen met u bekijken of u in aanmerking komt voor gemeente subsidie en deze eventueel gelijk met u aanvragen. U ontvangt van ons, geheel vrijblijvend een offerte, op maat gemaakt aan de hand van de bevindingen van onze adviseur en uw wensen.

Zolderisolatie met glaswol

Minerale wol:
Glaswol en rotswol zijn beide zeer geschikt om te gebruiken als isolatiemateriaal voor hellende daken en zoldervloeren. De minerale wol kan worden aangebracht als isolatie dekens, isolatie platen of als inblaas wol. Glaswol platen of glaswol dekens worden precies op maat, tussen de kepers geplaatst, waarbij het ruimteverlies beperkt blijft. De inblaas wol spuiten wij via een slang in het dak of in de vloer (door middel van kleine gaten) en hiermee worden ook alle hoeken, gaten, kieren en naden gedicht.

Wilt u graag een op maat gemaakte offerte voor uw woning? Klik dan hier!