Spouwmuurisolatie verwijderen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Spouwmuurisolatie-verwijderen
 

Spouwmuurisolatie verwijderen

Heeft uw woning spouwmuurisolatie die niet meer voldoet aan de huidige norm? En wilt u deze spouwmuurisolatie laten verwijderen? Dan bent u bij Plus Isolatie op het juiste adres. Plus Isolatie beschikt over speciaal hiervoor ontwikkelde machines om oude spouwmuurisolatie uit uw muur te verwijderen. Na dit proces zijn uw spouwmuren weer geschikt om te vullen met isolatiemateriaal van de beste kwaliteit en met de hoogste isolatiewaardes.

Waar wij op letten bij het verwijderen van spouwmuurisolatie

Voordat wij kunnen starten met het verwijderen van de huidige (verouderde) spouwmuurisolatie is het voor ons van belang om te weten welk isolatiemateriaal er in het verleden gebruik is. Dit kunnen de volgende isolatiematerialen zijn: Steenwol, UF-schuim, PUR-schuim, Tempex en EPS parels. Plus Isolatie is gespecialiseerd in het verwijderen van UF-schuim, Steenwol en EPS parels.

Gratis advies voor het verwijderen van spouwmuurisolatie

Wanneer u ge├»nteresseerd bent om uw huidige spouwmuurisolatie te laten verwijderen, dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs om een gedegen onderzoek te doen. Wij brengen in kaart of spouwmuurisolatie verwijderen bij uw woning mogelijk is. 
Een collega van ons bekijkt eerst welk isolatiemateriaal op dit moment in de spouwmuur zit, en of het isolatiemateriaal goed op zijn plaats zit. Aan de hand van dit onderzoek kan er een plan worden opgesteld om de oude isolatie te verwijderen. Mocht de oude isolatie nog voldoende zijn werk doen dan adviseren wij dat het vervangen van de oude isolatie niet nodig is. 

  • UF-schuim verwijderen+

    UF-schuim is een isolatiemateriaal die veel is toegepast sinds de oliecrisis van de jaren 70. Door deze crisis het het verwarmen van de woning in een keer vele malen duurder waardoor men iets moest gaan doen om minder energie te verstoken. Zo is men destijds gekomen op het isoleren van de spouwmuren. Dit gebeurde veel met UF-schuim. De isolatiewaarde van UF-schuim voldoet helaas niet meer aan het huidige tijdsperk. De isolatiewaardes zijn helaas niet erg gunstig.

    Lees hier meer over "UF-schuim verwijderen"

  • Steenwol isolatie verwijderen+

    In de jaren 80 en 90 werden oudere woningen vaak voorzien van spouwmuurisolatie door middel van steenwol. Ook werden nieuwbouw woningen in deze periode vanaf de bouw uit direct voorzien van steenwol isolatie. Deze steenwol isolatie is tegenwoordig vaak verouderd, en voldoet niet altijd meer aan de isolatienormen van deze tijd.

    Lees hier meer over "Steenwol isolatie verwijderen"