Knauf Supafil

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Knauf-supafil-isolatie-plus
 

Spouwmuurisolatie met Knauf Supafil

Met spouwmuurisolatie bespaart u niet alleen op de stookkosten, maar u zorgt ook voor extra wooncomfort en daarmee waardevermeerdering van uw woning!

Bij oudere woningen is de spouwmuur vaak niet geïsoleerd. Een niet of slecht geïsoleerde gevel zorgt voor aanvoer van kou en vocht in uw woning, vanuit de open spouw. Dit kan vervelende gevolgen hebben voor uw portemonnee en het milieu. Isolatie is hiervoor de ideale oplossing, door het isoleren van uw spouwmuur houdt u de koude lucht buiten en de warme lucht binnen.

Spouwmuur isoleren met HR++ Glaswol Knauf Supafil

Spouwmuurisolatie Knauf Supafil - Plus Isolatie

Knauf Supafil spouwmuurisolatie is binnen een dag te realiseren zonder veel overlast van ingrijpende werkzaamheden aan de gevel. Het aanbrengen van spouwmuurisolatie geschiedt vanaf de buitenzijde door kleine boorgaten in de buitengevel van uw woning. Plus Isolatie is een erkend & gecertificeerd isolatiebedrijf en officiële verwerker van Knauf Supafil spouwmuurisolatie. Voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie door 14,  18 of 22 mm boorgaten is Plus Isolatie volledig KOMO gecertificeerd. Daardoor ondervinden onze werkzaamheden steekproefsgewijze controles van het SKG-IKOB. Deze instantie is door de overheid goedgekeurd om verschillende bouwwerkzaamheden te controleren. Deze controles doen zij aan de hand van opgestelde uitvoerings- en beoordelingsrichtlijnen (URL en BRL).

offerte vloerisolatie

Knauf Supafil heeft een warmtegeleidingcoëfficiënt van 0,034 W/m2K. Dit wordt ook wel de Lamda-waarde genoemd. Door ons gecertificeerde inblaaspatroon ontstaat er een homogene vulling van hoogwaardige isolatie in de spouwmuur. Hierdoor kan het isolatiemateriaal na het inbrengen nooit gaan zakken in de gevel. Knauf Supafil is volledig waterafstotend. Dit geeft de zekerheid dat als de buitenmuur nat wordt door regen het vocht niet door het isolatiemateriaal zal binnendringen naar de binnenmuur. Daarentegen heeft het wel de eigenschappen om de muur te laten ademen, omdat het isolatiemateriaal wel waterdamp doorlaat van binnen naar buiten. Knauf Supafil is een duurzaam isolatie product die eenmalig door Plus Isolatie wordt uitgevoerd en een levensduur van de woning mee zal gaan.

Door uw spouwmuur te isoleren met Minerale wol HR++ glaswol (Knauf Supafil), Grijze HR EPS parels, of Polyurethaan (PUR), zorgt u gemiddeld voor 30% besparing op uw stookkosten en vermindering op CO2 uitstoot. Dit betekent dat u spouwmuurisolatie met circa 3 tot 4 jaar hebt terugverdiend. U kunt globaal rekenen op een besparing van circa € 5,- p/m2 muuroppervlakte per jaar!.

offerte isolatie

Materialen Spouwmuurisolatie

Welk materiaal we gebruiken voor de isolatie van uw spouwmuur hangt af van de situatie. Door de jaren heen zijn er tal van verschillende woning types gebouwd met ieder zijn eigen specificaties. Hieronder ziet u de verschillende isolatiesoorten waar we mee werken. Voor iedere situatie hebben wij een oplossing.

Wilt u graag een op maat gemaakte offerte voor uw woning? Klik dan hier!