Kruipruimte isolatie met Icynene

Gratis adviesgesprek aanvragen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Kruipruimte-isolatie-met-icynene
  •  Energiebesparend
  • Duurzaam
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Kruipruimte isolatie met Icynene

Icynene is een PUR-schuim die na enkele seconden stolt en uithardt. Omdat het Icynene schuim (net als PUR) wordt aangebracht in vloeibare vorm, komt het schuim terecht in alle naden, kieren en openingen en vormt hierdoor een naadloze isolatielaag.

offerte vloerisolatie

Het grote verschil van Icynene PUR-schuim en traditioneel PUR-schuim
De cellen van Icynene schuim bestaan grotendeels uit lucht. Hierdoor heeft het Icynene PUR-schuim een opencellige celstructuur.  Tijdens het aanbrengen van icynene komen geen CFK's vrij omdat het uitschuimen van Icynene tot stand komt door een reactie met water i.p.v. gassen. 

Belangrijk om te weten:
Bij het laten aanbrengen van vloerisolatie met Icynene is ook het Bouwbesluit van kracht. Het Bouwbesluit 2012 verplicht dat er tijdens én tenminste 2 uur na het aanbrengen van Icynene of andere PUR-schuimen geen bewoners en/of andere personen in de woning aanwezig mogen zijn.

Wat zijn de voordelen van kruipruimte isolatie met Icynene
Icynene vormt een dikke isolatielaag en komt in alle holle ruimtes en naden en kieren en is geur-arm. Icynene kan uitstekend worden gebruikt voor het isoleren van houten vloeren omdat Icynene een opencel-structuur heeft. 

offerte vloerisolatie

Werkwijze voor kruipruimte isolatie met Icynene

Vooraf komt één van onze adviseurs bij u thuis voor een geheel kosteloos en vrijblijvend kruipruimte onderzoek waarbij de hoogte van de kruipruimte en de doorgang(en) wordt opgemeten. De isolatieadviseur geeft gratis isolatieadvies aan de hand van zijn bevindingen en hiervan ontvangt u, geheel vrijblijvend, een offerte.

Op de afgesproken dag komen wij met de PUR-machine en het isolatiemateriaal bij u op locatie. De isolatiemonteurs spuiten de Icynene tegen de onderkant van de begane grondvloer. Het aanbrengen van Icynene kruipruimte isolatie gebeurd doorgaans binnen 1 dag en na afloop zorgen wij ervoor dat alles netjes wordt achter gelaten.

Wilt u graag een op maat gemaakte offerte voor uw woning? Klik dan hier!