Komo

Gecertificeerd

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Komo-gecertificeerd
  •  Energiebesparend 
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Wat betekent KOMO Gecertificeerd?

Wanneer het KOMO-keurmerk ergens opstaat dan betekent dit dat er wordt voldaan aan alle markt- en overheidseisen. De kwaliteit wordt door KOMO vastgesteld voor alle producten, realisatieprocessen, diensten en personen voor de woning-, infra-, water- en utiliteitsbouw.

KOMO staat voor vertrouwen, duurzaamheid, innovatie en kostenbesparing dus wanneer u uw isolatie werkzaamheden laat uitvoeren door een KOMO gecertificeerd isolatiebedrijf, bent u van verzekerd van kwaliteit!

Plus isolatie is KOMO gecertificeerd

Plus Isolatie is een KOMO gecertificeerd isolatiebedrijf voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Omdat wij een KOMO gecertificeerd isolatiebedrijf zijn, werken wij volgens de uitvoeringsrichtlijnen van het SKG-IKOB. Tijdens isolatie werkzaamheden worden wij hierop ook steekproefsgewijs gecontroleerd door onafhankelijke externe inspecteurs van het SKG-IKOB.

SKG-IKOB

SKG-IKOB zorgt voor zekerheid bij het bouwen en beheren van woningen en gebouwen. SKG-IKOB voorziet daarin met een compleet dienstverleningspakket voor uw kwaliteitsborging en kwaliteitsbeheersing. Op basis van 50 jaar ervaring verzorgt het SKG-IKOB het attesteren en certificeren van producten, processen en systemen, het ontwikkelen en bewaken van eigen erkenningsregeling, bouwkundige inspecties op locatie en laboratoriumonderzoek. SKG-IKOB controleert of bedrijven zich aan de regels van hun ISO certificatie houden en daarom voeren zij controles uit bij bedrijven en geven een onafhankelijk oordeel over de werking ervan.

Plus isolatie bedrijf geeft 10 jaar garantie

Isolatiebedrijf Plus Isolatie is KOMO gecertificeerd door het SKG-IKOB. Omdat Plus isolatie bedrijf KOMO gecertificeerd is bent u altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig isolatie product dat door ons op de juiste manier is aangebracht. Daarom kunnen wij onze klanten een garantie bieden van 10 jaar!

offerte isolatie

Meer weten over isolatie mogelijkheden of isolatie producten met KOMO keurmerk

Wanneer u meer wilt weten over isolatie mogelijkheden bij uw woning of over isolatie producten? Of wilt u meer weten over het KOMO keurmerk of over SKG-IKOB? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord en u gelijk een  gratis isolatie advies aanvragen!