Komo

Gecertificeerd

Gratis adviesgesprek aanvragen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Komo-gecertificeerd
  •  Energiebesparend 
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Wat betekent KOMO Gecertificeerd?

Wanneer het KOMO-keurmerk ergens opstaat dan betekent dit dat er wordt voldaan aan alle markt- en overheidseisen. De kwaliteit wordt door KOMO vastgesteld voor alle producten, realisatieprocessen, diensten en personen voor de woning-, infra-, water- en utiliteitsbouw.

KOMO staat voor vertrouwen, duurzaamheid, innovatie en kostenbesparing dus wanneer u uw isolatie werkzaamheden laat uitvoeren door een KOMO gecertificeerd isolatiebedrijf, bent u van verzekerd van kwaliteit!

Plus Isolatie is KOMO gecertificeerd

Plus Isolatie is een KOMO gecertificeerd isolatiebedrijf voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Omdat wij een KOMO gecertificeerd isolatiebedrijf zijn, werken wij volgens de uitvoeringsrichtlijnen van het SKG-IKOB. Tijdens isolatiewerkzaamheden worden wij hierop ook steekproefsgewijs gecontroleerd door onafhankelijke externe inspecteurs van het SKG-IKOB.

SKG-IKOB

SKG-IKOB zorgt voor zekerheid bij het bouwen en beheren van woningen en gebouwen. SKG-IKOB voorziet daarin met een compleet dienstverleningspakket voor uw kwaliteitsborging en kwaliteitsbeheersing. Op basis van 50 jaar ervaring verzorgt het SKG-IKOB het attesteren en certificeren van producten, processen en systemen, het ontwikkelen en bewaken van eigen erkenningsregeling, bouwkundige inspecties op locatie en laboratoriumonderzoek. SKG-IKOB controleert of bedrijven zich aan de regels van hun ISO certificatie houden en daarom voeren zij controles uit bij bedrijven en geven een onafhankelijk oordeel over de werking ervan.

Plus Isolatie geeft 10 jaar garantie

Isolatiebedrijf Plus Isolatie is KOMO gecertificeerd door het SKG-IKOB. Omdat Plus Isolatie KOMO gecertificeerd is bent u altijd verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig isolatie product dat door ons op de juiste manier is aangebracht. Daarom kunnen wij onze klanten een garantie bieden van 10 jaar.

Meer weten over isolatiemogelijkheden?

Wanneer u meer wilt weten over de verschillende isolatiemogelijkheden voor uw woning of over onze isolatieproducten? Of wilt u meer weten over het KOMO keurmerk of over SKG-IKOB? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 0548 - 54 76 16. Wij staan u graag te woord en u gelijk een gratis isolatieadvies bij u op locatie aanvragen.