Spouwmuur isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Spouwmuurisolatie
  • Energiebesparend
  •  Snelle terugverdientijd
  •  Beter wooncomfort
  •  Milieuvriendelijk
  •  Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie

De energieprijzen worden steeds hoger en daardoor wordt het voor veel mensen aantrekkelijker om te gaan isoleren. Een van de meest aantrekkelijke vorm van isoleren is spouwmuurisolatie. Dit komt door het hoge rendement en de, in verhouding, lage
investeringskosten.

Spouwmuurisolatie kan worden aangebracht bij nieuwbouw cq verbouw van een woning en bij het opvullen cq aanvullen van een bestaande spouwmuur. Er zijn verschillende isolatiemethodes en isolatie materialen voor spouwmuurisolatie. Wij zijn specialisten in het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Neem gerust vrijblijvend contact op met ons voor een gratis isolatie advies.

Slim investeren met spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een hele verbetering voor het wooncomfort en een zeer slimme investering. Door het verhogen van het wooncomfort, waarbij de warmte in huis blijft én beter gereguleerd wordt, kan de verwarming lager gezet worden en hiermee bespaart u aanzienlijk op de energie rekening. Daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu omdat er minder
CO2 wordt uitgestoten. Bovendien is spouwmuurisolatie veel goedkoper dan u waarschijnlijk denkt!

Heeft uw woning een spouwmuur

  • Woningen die zijn gebouwd vóór 1920 hebben meestal geen spouwmuur.
  • Woningen gebouwd tussen 1920 en 1974 hebben vaak een spouwmuur maar die is meestal niet gevuld met isolatie materiaal.
  • Is uw woning gebouwd tussen 1975 en 1982 maar was er een bouwvergunning van vóór 1975 dan kan het zijn dat er ook geen spouwmuur aanwezig is.
  • Woningen gebouwd ná 1975 hebben bijna allemaal een spouwmuur en deze is meestal ook gevuld met isolatie materiaal maar hierbij kan het zijn dat het isolatie materiaal niet meer voldoet aan de huidige eisen. Het isolatie materiaal kan namelijk verzakken of verpulveren.

Verschillende soorten spouwmuurisolatie

Gratis advies over spouwmuurisolatie

Als u contact opneemt met Plus Isolatie dan komt er geheel vrijblijvend een adviseur bij u thuis voor een gratis isolatie advies. Doormiddel van endoscopisch onderzoek wordt de spouw bekeken of hier geen bouwafval of valspecie in ligt. Ook worden de gevelstenen gecontroleerd op vorstschade en de voegen nagekeken op scheuren of poreusheid. Is alles in orde? Dan krijgt u een op maat gemaakte offerte voor uw woning.

Indien u een gratis en vrijblijvende offerte wilt voor uw woning dan klikt u hier.