Vraag een offerte aan en maak kans op 2 EK-tickets voor het Nederlands elftal! Vraag een offerte aan en maak kans op 2 EK-tickets

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Venin-lid
  •  Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

VENIN

Vereniging van Erkende Na-isolatiebedrijven in Nederland (VENIN) is een vereniging waarin na-isolatiebedrijven zich hebben aangesloten. De bedrijven ofwel leden van VENIN zijn gespecialiseerd in na-isolatie van huizen en gebouwen. De isolatiebedrijven die zich bij VENIN hebben aangesloten hebben er zelf groot belang bij dat de kwaliteit van het isolatiewerk op hoog niveau blijft.

Wanneer kun je lid worden van VENIN?
Wanneer een isolatiebedrijf lid wil worden van VENIN dan moet dit isolatiebedrijf beschikken over een KOMO-Procescertificaat. Dit KOMO-Procescertificaat moet betrekking hebben op na-isolatiewerkzaamheden en op het werken met geattesteerde isolatiematerialen of isolatiesystemen. Daarnaast moeten de na-isolatie werkzaamheden worden uitgevoerd door eigen personeel.

offerte isolatie

De isolatiebedrijven zijn verplicht om volgens strenge richtlijnen te werken. De na-isolatiewerkzaamheden en de daarbij gebruikte isolatiematerialen zullen steekproefsgewijs worden gecontroleerd door de onafhankelijke instituten SKG-IKOB of Insula Certificatie. Dit waarborgt dat de kwaliteit en het niveau van het isolatiewerk en de isolatiematerialen op een zo hoog mogelijk is én blijft.

De aangesloten isolatiebedrijven hebben zicht verplicht om zich aan de uitspraak van de geschillencommissie te houden. Hierdoor kunt u als klant, wanneer er toch problemen zijn, gebruik maken van de geschillenregeling. Wanneer u kiest voor een isolatiebedrijf dat is aangesloten bij VENIN dan bent u verzekert van een bedrijf met vakkundigheid, dat zorgt voor kwaliteit en werkt met gekwalificeerd personeel.

VENIN en SKG-IKOB en Insula Certificatie

Omdat de kwaliteit van isolatiewerkzaamheden wordt bepaald door het vakmanschap van de uitvoerende isolatiebedrijven, dienen deze isolatiebedrijven gecertificeerd te zijn door een door VENIN erkende certificerende instelling. VENIN erkent SKG-IKOB en Insula Certificatie als erkende instellingen en de isolatiebedrijven die hierbij zijn aangesloten worden dan ook regelmatig, steekproefsgewijs door SKG-IKOB of Insula Certificatie gecontroleerd. Vraag een gratis adviesgesprek aan.