Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Woningisolatie
  •  Woningisolatie zorgt voor beter energielabel
  •  Met woningisolatie meer energie besparen
  •  Woningisolatie binnen 1 dag aangebracht
  •  Gratis woningisolatie offerte
  •  10 jaar garantie op woningisolatie
  •  Woningisolatie is goed voor het milieu

Woningisolatie

Met woningisolatie kunt u in korte tijd de investeringskosten terugverdienen. Daarbij werkt het isoleren van uw woning ook nog eens comfortverhogend doordat de aangebrachte isolatie de warmte binnen houdt en de kou buiten laat. Hierdoor warmt bij spouwmuurisolatie de binnenmuur een paar graden op waardoor de hoeveelheid stralingskou wordt vermindert.

Bij  vloerisolatie warmt de gevoelstemperatuur op waardoor deze een stuk behaaglijker aanvoelt. Ook houdt de isolatie niet alleen de kou tegen bij vloerisolatie maar deze zorgt er ook voor dat het vocht onder uw vloer blijft wat het leefklimaat ten goede komt

Wanneer u ook uw dak isoleert zorgt u er niet alleen voor dat de warme lucht niet via uw dak kan weg lekken maar u zorgt er ook voor dat koude lucht niet via uw dak naar binnen komt. 

Heeft uw woning een kruipruimte en is deze vaak vochtig? Overweeg dan eens  bodemisolatie. De bodemisolatie wordt op de bodem van de kruipruimte geblazen. Deze isolatieparels zorgen ervoor dat het optrekkend vocht tegen wordt gegaan, waardoor de vloer behaagelijker aanvoelt. 

U kunt uw woningisolatie ook laten aanbrengen in de zoldervloer. Veel oudere woningen hebben een houten zoldervloer. Deze ruimte tussen de plafond slaapkamer en de vloer van de zolder is in veel gevallen nog te isoleren.  Lees hier meer informatie over  zoldervloerisolatie

Plus Isolatie ontzorgt haar klanten met de woningisolatie-subsidieaanvraag

Het aanvragen van de ISDE-isolatiesubsidie kan een extra stap kan zijn waar u misschien tegenop ziet. Daarom nemen wij graag deze zorg uit handen. Wij regelen voor onze klanten de landelijke ISDE-subsidieaanvraag van A tot Z. Het subsidiebedrag wordt op uw rekening gestort. Vul op onze website het contactformulier in om een gratis adviesgesprek aan te vragen.

Bel mij terug!

Gratis en vrijblijvend advies over woningisolatie

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Dankzij woningisolatie een verhoging van uw wooncomfort 

De temperatuur aan de binnenkant van de spouwmuur blijft hoger na het isoleren van spouwmuur. De muur voelt dankzij de isolatie niet meer kil aan en straalt geen kou meer af.

Bij vloerisolatie wordt een PUR-schuim tegen de onderzijde van uw begane grond vloer gesprayd. Deze vloerisolatie zorgt er voor dat de gevoelstemperatuur van uw vloer stijgt. 

Bij dakisolatie komt er een naadloze PUR-schuimlaag tegen het dakbeschot aan. Deze zorgt ervoor dat de kou van buitenaf niet meer direct door uw dak kan komen en nog veel belangrijker warmte niet kan weglekken.

De temperatuurverdeling in de ruimte is veel gelijkmatiger, waardoor u minder hard hoeft te stoken, terwijl de temperatuur gelijk blijft. Ook zal in de zomermaanden uw woning langer koeler blijven. Bijkomend voordeel is dat geluid van buiten naar binnen minder wordt.

Dankzij woningisolatie een waardestijging van uw huis 

De waarde van uw huis zal stijgen als het goed geïsoleerd is, omdat er tegenwoordig een energielabel bij de verkoop van uw huis geleverd moet worden door middel van isolatie kunt u een tot wel 4 stappen schoner energielabel krijgen.

offerte zoldervloerisolatie

Terugverdientijd woningisolatie

Uw investering van de spouwmuur verdient u in gemiddeld 3 à 5 jaar terug. De terugverdientijd van uw vloerisolatie of dakisolatie zal rond de 7-9 jaar zijn. De berekeningen gelden voor een gemiddeld woonhuis. Met de stijgende energieprijzen kan uw terugverdientijd zelfs nog worden verkort.

Duurzaamheid

Spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, zoldervloerisolatie of dakisolatie wordt eenmalig uitgevoerd en verhoogt de levensduur van de woning. En draagt bij aan minder Co2 uitstoot door de hoge energiebesparing die u hier mee zult bereiken.

Binnen 1 dag uw woning geïsoleerd

Het isoleren van een gemiddelde woning neemt ongeveer 1 dag in beslag waardoor u direct kunt genieten van een comfortabele woning.

Garantie op isolatie

Plus Isolatie geeft u 10 jaar garantie op alle, door ons uitgevoerde isolatiewerkzaamheden en geleverde materialen. De garantie geldt voor zowel het toegepaste isolatiemateriaal als voor de wijze waarop wij de isolatie aanbrengen en is overdraagbaar aan een eventuele volgende eigenaar.

Wij zijn  IKOB-BKB gecertificeerd, hierdoor heeft u een KOMO garantie. 

Gratis advies over woningisolatie

Benieuwd geworden naar de woningisolatie mogelijkheden voor uw woning? Een isolatieadviseur van Plus Isolatie komt graag gratis en vrijblijvend bij u langs voor een isolatieadvies. U kunt een adviesgesprek aanvragen door te bellen met 0548 - 54 76 16 of door op onze website een aanvraag in te dienen