Woningisolatie 

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Woningisolatie
 

Woningisolatie / huis isolatie 

Door woningisolatie kunt u in korte tijd de investering van de isolatie kosten weer terug verdienen. Daarbij werkt het isoleren van uw woning ook nog eens comfort verhogend doordat de isolatie de warmte binnen houdt en de kou buiten laat. Hierdoor warmt bij spouwmuurisolatie de binnenmuur zo'n 5 graden op waardoor de hoeveelheid stralingskou enorm wordt vermindert. Bij vloerisolatie warmt uw vloer zo'n 3 graden op waardoor deze een stuk behaaglijker aanvoelt. Ook houdt de isolatie niet alleen de kou tegen bij vloerisolatie maar deze zorgt er ook voor dat het vocht onder uw vloer blijft wat het leef klimaat ten goede komt. Wanneer u ook uw dak isoleert zorgt u er niet alleen voor dat de warme lucht niet via uw dak kan weg lekken maar u zorgt er ook voor dat koude lucht niet via uw dak naar binnen komt. 

offerte woningisolatie

Besparingen woningisolatie

Type woning

Gemiddelde besparingscijfers

Tussenwoning

10 à 15% van het gasverbruik

Hoekwoning

20 à 25% van het gasverbruik

Vrijstaande woning

25 à 30% van het gasverbruik

Dankzij woningisolatie een verhoging van uw wooncomfort 

De temperatuur aan de binnenkant van de spouwmuur blijft aanzienlijk hoger na het isoleren van spouwmuur. De muur voelt dankzij de isolatie niet meer kil aan en straalt geen kou meer af.

Bij vloerisolatie wordt een naadloze Pur isolatie laag tegen de onderzijde van uw begane grond vloer gesprayd. Dit zorgt ervoor dat dankzij uw vloerisolatie de temperatuur van uw vloer ongeveer 3 graden opwarmt.


Bij dakisolatie komt er een naadloze pur-laag tegen het dakbeschot aan. Deze zorgt ervoor dat de kou van buitenaf niet meer direct door uw dak kan komen en nog veel belangrijker warmte niet kan weglekken doordat de Pur isolatie deze warmte en kou tegen zal houden.

De temperatuurverdeling in de ruimte is veel gelijkmatiger, waardoor u minder hard hoeft te stoken, terwijl de temperatuur gelijk blijft. Ook zal in de zomermaanden uw woning aanzienlijk koeler blijven. Bijkomend voordeel is dat geluid van buiten naar binnen aanzienlijk minder wordt.

Dankzij woningisolatie een waardestijging van uw huis 

De waarde van uw huis zal stijgen als het goed geïsoleerd is, omdat er tegenwoordig een energielabel bij de verkoop van uw huis geleverd moet worden door middel van isolatie kunt u een tot wel 4 stappen schoner energielabel krijgen.

offerte zoldervloerisolatie

Terugverdientijd woningisolatie

Uw investering van de spouwmuur verdient u in gemiddeld 3 à 4 jaar terug. De terugverdientijd van uw vloerisolatie of dakisolatie zal rond de 6-7 jaar zijn. De berekeningen gelden voor een gemiddeld woonhuis. Met de stijgende energieprijzen kan uw terugverdientijd zelfs nog worden verkort.

Duurzaamheid

Spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, zoldervloer isolatie of dakisolatie wordt eenmalig uitgevoerd en verhoogt de levensduur van de woning. En draagt bij aan minder Co2 uitstoot door de hoge energiebesparing die u hier mee zult bereiken.

Binnen 1 dag uw woning geïsoleerd

Het isoleren van een gemiddelde woning neemt ongeveer 1 dag in beslag waardoor u direct kunt genieten van een comfortabele woning.

offerte zoldervloerisolatie

Garantie op isolatie

Plus Isolatie geeft u 10 jaar garantie op alle, door ons uitgevoerde isolatie werkzaamheden en geleverde materialen. De garantie geldt voor zowel het toegepaste isolatiemateriaal als voor de wijze waarop wij de isolatie aanbrengen en is overdraagbaar aan een eventuele volgende eigenaar.

Wij zijn IKOB-BKB gecertificeerd, hierdoor heeft u een KOMO garantie!

Woningisolatie advies

labels huisje