Werkwijze zoldervloer isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Werkwijze-zoldervloerisolatie
  •  Milieuvriendelijk
  • Beter wooncomfort
  • Snelle terugverdientijd
  • Gunstiger energielabel
  • Optimale isolatie

Werkwijze zoldervloerisolatie

Wanneer u  zoldervloerisolatie wil laten aanbrengen dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres. Onze adviseur komt gratis en vrijblijvend bij u op locatie en verricht een onderzoek op uw zoldervloer, hieruit bepaald hij wat de mogelijkheden voor isolatie zijn. Van belang voor zoldervloerisolatie is het materiaal waarvan de vloer is gemaakt. Het isoleren van een betonnen vloer vraagt om een andere methode dan een houten vloer.

Aan de hand van dit gratis onderzoek ontvangt u een geheel vrijblijvende offerte voor  zoldervloerisolatie. Uw wensen en onze expertise zijn bepalend voor de isolatie methode en het te gebruiken isolatie materiaal. 

Werkwijze zoldervloerisolatie; bij zolder met betonnen vloer

Wanneer de zoldervloer van beton is, kunnen wij een PUR schuim isolatie laag spuiten op de vloer. Deze schuim laag is in eerste instantie vloeibaar en komt ook in alle naden en kieren en vormt een dikke isolatie laag.

offerte zoldervloerisolatie

Werkwijze zoldervloerisolatie; bij zolder met houten vloer

Wanneer de zoldervloer van hout is boren wij eerst gaten volgens een vooraf bepaald patroon in de houten zoldervloer. Daarna blazen wij in deze gaten het isolatie materiaal. Hiervoor maken wij gebruik van Knauf Supafil HR++ glaswol.

offerte vloerisolatie

Voordeel van zoldervloerisolatie

  • Door zoldervloerisolatie gaat er geen warmte meer verloren via de vloer door het dak
  • Zoldervloerisolatie is een energie beperkende maatregel
  • Deze manier van isoleren is veel goedkoper dan dakisolatie en bij zolders die vaak alleen voor opslag gebruikt worden een perfecte oplossing

Wilt u meer weten over zoldervloerisolatie

Wilt u meer weten over  zoldervloerisolatie vraag dan nu een gratis isolatie advies aan bij Plus isolatie. Wij zorgen ervoor dat er een adviseur bij u langskomt voor een gratis advies. Onze adviseur bekijkt de zolder, overlegt met u de mogelijkheden en samen bepaald u wat het beste is voor u én voor uw woning. Eventueel kan hij u ook helpen om te bekijken of er subsidiemogelijkheden zijn.

Wilt u graag een op maat gemaakte offerte voor uw woning? Klik dan hier!