Gecertificeerd isolatiebedrijf

Gratis adviesgesprek aanvragen >

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Certificering
  •  Energiebesparend
  •  Gecertificeerd isolatiebedrijf
  •  SKG-IKOB Certificatie 
  •  VENIN-lid 
  •  10 jaar garantie

Gecertificeerd isolatiebedrijf

Plus Isolatie B.V. is een gecertificeerd isolatiebedrijf. Wij staan voor kwaliteit en u krijgt garantie op het materiaal en het geleverde werk. De materialen waarmee wij werken zijn gecontroleerd en voldoen aan de nieuwste kwaliteitseisen.

Door onze certificering kunt u, indien beschikbaar, verschillende isolatiesubsidies aanvragen als u de isolatieopdracht laat uitvoeren door Plus Isolatie. Momenteel is er een landelijke subsidie beschikbaar voor woningisolatie.  Lees hier meer informatie over de landelijke isolatiesubsidie.

Plus Isolatie is aangesloten bij de volgende certificeringsinstanties:

KOMO & SKG-IKOB: 
Deze instantie controleert de kwaliteit van de producten en voert onaangekondigde controles uit tijdens de isolatiewerkzaamheden. Plus Isolatie meld al haar isolatieklussen aan bij deze instantie, zodat de controleurs weten waar onze isolatieploegen de isolatieklussen aan het uitvoeren zijn.

VENIN:
Plus isolatie is aangesloten bij de Vereniging van Erkende Na-isolatiebedrijven in Nederland. De klanten van Plus Isolatie hebben de zekerheid dat de gebruikte materialen en de werkwijze voldoen aan de nieuwste kwaliteitsnormen.

Erkend installateur Knauf Supafil:
Plus Isolatie is al jaren een erkend installateur van Knauf Supafil inblaas wol. Dit product heeft ook verschillende certificeringen. Lees hier meer over Knauf Supafil

Bel mij terug voor een gratis advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.