Dakisolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Dakisolatie
  •  Zeer hoge isolatiewaarde
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Dakisolatie

Een van de grootste energie verspillers bij uw huis is een niet geïsoleerd dak! Wanneer het dak van uw woning goed is geïsoleerd kunt u jaarlijks tot honderden euro's verdienen aan stook kosten én bovendien wordt uw woonsituatie véél comfortabeler. U moet rekenen dat bij een gemiddeld woonhuis dakisolatie al zorgt voor een besparing tot wel 650 euro per jaar bij
een verwarmde zolder. Bij een onverwarmde zolder is dat wat minder maar u bespaart dan toch nog gauw tot 400 euro per jaar.

offerte dakisolatie

Meer informatie over dakisolatie

Wilt u meer weten over dak isolatie of dak isolatie materiaal neem dan vrijblijvend contact met ons op en een van onze adviseurs komt bij u langs voor een gratis isolatie advies. Natuurlijk ontvangt u hiervan, uiteraard geheel vrijblijvend, een offerte aangepast aan de bevindingen van deze adviseur en aan uw wensen! Dakisolatie kan op verschillende manieren. Wat het beste is voor uw dak wordt bekeken door onze adviseur bij zijn gratis onderzoek voor het isolatie advies. Hij kan u alles vertellen over de isolatie mogelijkheden en alle isolatie materialen.

De binnenkant van een schuin dak;

Als wij de binnenkant van een schuin dak isoleren dan is een van de opties, isoleren met PUR (polyurethaan) waarbij wij een naadloze isolatielaag garanderen. Het PUR-schuim wordt op maat (de gewenste dikte) en naadloos tegen het bestaande dakbeschot gesprayd en deze PUR isolatie is ook winddicht waardoor het meest optimale isolatie resultaat wordt bereikt.

Wij als isolatiebedrijf werken met de volgende PUR-schuimen: open cellig Icynene schuim of met gesloten cellige RWF/HFO schuim.

Als laatste optie isoleren wij schuine daken vaak met Knauf Supafil (timberframe) glaswol, dit materiaal kunnen wij als kleine vezels tussen uw balken blazen door eerst een folie te spannen. Als het materiaal ingeblazen is kunt u dit later weer af laten werken met gipsplaten. 

offerte vloerisolatie

De buitenkant van een plat dak;

Voor het isoleren van een plat dak bieden wij geen isolatieoplossing. U kunt dit beter niet zelf doen vanwege het risico op vochtproblemen en rottend dak hout of schimmel. Dit heeft te maken met het feit dat het bitumendakleer geen enkele vorm van vocht doorlaat, dus vrijwel 100% damp remmend is. Wij raden de klanten dan ook aan om een dakdekkersbedrijf in te schakelen. Een goed moment om een isolatielaag voor het platte dak te laten aanbrengen is bij dak renovatie. 

Indien u een gratis en vrijblijvende offerte wilt voor dakisolatie dan klikt u hier.