Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Dakisolatie
  •  Zeer hoge isolatiewaarde
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Dakisolatie

Een van de grootste energieverspillers bij uw huis is een niet geïsoleerd dak. Wanneer het dak van uw woning goed is geïsoleerd kunt u jaarlijks tot honderden euro's besparen op stookkosten én bovendien wordt uw woonsituatie véél comfortabeler. U moet rekenen dat bij een gemiddeld woonhuis dakisolatie al zorgt voor een besparing tot wel 500 euro per jaar bij
een verwarmde zolder. Bij een onverwarmde zolder is dat wat minder maar u bespaart dan toch nog gauw tot 300 euro per jaar.

offerte dakisolatie

Meer informatie over dakisolatie

Wilt u meer weten over dakisolatie of dakisolatiemateriaal? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Eén van onze isolatieadviseurs komt bij u langs voor een gratis isolatieadvies. Natuurlijk ontvangt u hiervan, uiteraard geheel vrijblijvend, een offerte aangepast aan de bevindingen van deze adviseur en aan uw wensen! Dakisolatie kan op verschillende manieren. Wat het beste is voor uw dak wordt bekeken door onze adviseur tijdens het gratis isolatieadvies. Hij kan u alles vertellen over de isolatiemogelijkheden en alle isolatiematerialen.

De binnenkant van een schuin dak;

Als wij de binnenkant van een schuin dak isoleren dan is een van de opties, isoleren met PUR (polyurethaan) waarbij wij een naadloze isolatielaag garanderen. Het PUR-schuim wordt op maat (de gewenste dikte) en naadloos tegen het bestaande dakbeschot gesprayd en deze PUR-schuim isolatie is ook winddicht waardoor het meest optimale isolatieresultaat wordt bereikt.

Wij als isolatiebedrijf werken met de volgende PUR-schuimen: open cellig Icynene schuim of met gesloten cellige RWF/HFO schuim.

Als laatste optie isoleren wij schuine daken met Knauf Supafil (timberframe) glaswol, dit materiaal kunnen wij als kleine vezels tussen uw balken blazen door eerst een folie te spannen. Als het materiaal ingeblazen is kunt u dit later weer af laten werken met gipsplaten. offerte vloerisolatie

Indien u een gratis en vrijblijvende offerte wilt voor dakisolatie dan klikt u hier.