Zolderisolatie

met wol

Gratis adviesgesprek aanvragen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Zolderisolatie-met-wol
  •  Zeer hoge isolatiewaarde
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

De zolder of het dak isoleren?

Als u de zolder wilt gaan isoleren dan is de eerste vraag; wat is in mijn situatie het meest interessant, zoldervloerisolatie of dakisolatie?

Dakisolatie:

Als u de zolder gaat gebruiken als woonruimte of als werkruimte dan kunt u het beste kiezen voor dakisolatie. Maar ook wanneer u de zolder alleen gaat gebruiken voor opslag is het verstandig om het dat te laten isoleren want hierdoor is de ruimte warmer en minder vochtig.

Zoldervloerisolatie:

Als de zolder voornamelijk wordt gebruikt voor opslag is zoldervloerisolatie interessant omdat deze vorm van isoleren goedkoper is dan dakisolatie. Ook met zoldervloerisolatie kunt u fors besparen op uw energiekosten!

offerte zoldervloerisolatie


Welke isolatiemethode en welk isolatiemateriaal is geschikt voor zolderisolatie?

Welke isolatiemethode geschikt is voor zolderisolatie hangt af van de zoldervloerconstructie. Wanneer u informatie aanvraagt bij ons isolatiebedrijf dan sturen wij een van onze adviseurs naar uw woning voor een gratis en vrijblijvend isolatieadvies. Hierbij bekijkt de adviseur de zoldervloerconstructie nauwkeurig. Aan de hand van zijn bevindingen bespreekt hij met u de isolatiemogelijkheden en de keuze voor het isolatiemateriaal. Tevens kan hij samen met u bekijken of u in aanmerking komt voor eventuele subsidieregelingen. U ontvangt van ons vervolgens een gratis en vrijblijvende offerte. 


Zolderisolatie met wol

Minerale glaswol is zeer geschikt om te gebruiken als isolatiemateriaal voor zoldervloerisolatie. De inblaaswol spuiten wij via een spuitmond via boorgaten in de zoldervloer.  Op deze manier worden ook alle hoeken, gaten, kieren en naden gedicht. Naderhand maken wij de geboorde gaten weer dicht met kurk. 

Wilt u graag een op maat gemaakte offerte voor uw woning? Klik dan hier!