Vraag een offerte aan en maak kan op 2 EK-tickets voor het Nederlands elftal!

Binnenwand isoleren

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Binnenwand-isoleren
  •  Energiebesparend
  •  Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gratis offerte binnenwand isoleren 

Een binnenwand van een huis, ook wel een scheidingswand of tussenwand genoemd, is een muur die zich binnen het gebouw bevindt en dient om verschillende ruimtes van elkaar te scheiden. Binnenwanden verdelen het interieur van een gebouw/huis in verschillende kamers, zoals slaapkamers, badkamers, woonkamers en keukens. Binnenwanden kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder gipsplaat.

Isolatiebedrijf Plus Isolatie kan u helpen de binnenwand van uw woning of gebouw te isoleren door middel van minerale glaswol van het merk Knauf. Via boorgaten wordt het isolatiemateriaal achter de gipsplaten geblazen. In onderstaande video kunt u zien hoe dit isoleren door ons isolatiebedrijf in zijn werk gaat:


Het isoleren van binnenwanden biedt verschillende voordelen:

Geluidsisolatie:
Binnenwandisolatie helpt om de geluidsoverdracht tussen kamers te verminderen. Dit is vooral nuttig in huizen met meerdere bewoners, appartementen of kantoren. Het kan daarnaast Het kan helpen om echo's en nagalm binnen een ruimte te verminderen.

Thermische Isolatie:
Door binnenwanden te isoleren, kan de warmteoverdracht tussen kamers met verschillende temperaturen worden beperkt. Dit draagt bij aan een efficiƫnter gebruik van verwarming en koeling, wat zal gaan leiden tot lagere energiekosten.

Wooncomfort:
Het helpt om een consistente temperatuur te handhaven in verschillende delen van het huis, waardoor koude tocht en warme plekken worden verminderd.

Vochtregulatie
Goede isolatie kan helpen om condensatie en vochtproblemen te voorkomen, wat schimmelvorming kan verminderen en de levensduur van bepaalde constructies kan verlengen.

Brandveiligheid
Sommige isolatiematerialen, zoals minerale glaswol, hebben brandwerende eigenschappen. Dit kan helpen om de verspreiding van brand binnen een gebouw te vertragen.

Samenvattend binnenwand isoleren

Door binnenwanden te isoleren, krijgt u een een comfortabelere, stillere en energiezuinigere woonomgeving. Wilt u weten dat de kosten zijn om de binnenwanden van uw woning of gebouw te isoleren? Vraag dan via onze website een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. U kunt ons ook telefonisch om meer informatie vragen via 0548 - 54 76 16.