Dakisolatie Kosten

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Dakisolatie-kosten
 

Dakisolatie Kosten

De kosten voor het plaatsen of aanbrengen van dakisolatie is van meerdere factoren afhankelijk. Te beginnen bij de ruimte tussen het dakbeschot en de balken, dit geeft aan hoeveel materiaal er verbruikt wordt. Daarnaast wordt gekeken naar de haalbare en gewenste isolatiewaarde en welk type isolatiemateriaal. In alle gevallen is isolatie een investering die bijdraagt aan de verduurzaming van onze samenleving. Doordat gasprijzen de laatste jaren alleen maar stijgen verdient u op dit moment de isolatie nog sneller terug. Bij Plus Isolatie bent u aan het juiste adres om uw energiekosten onder controle te krijgen.

Lagere isolatiekosten door een laag btw tarief van 9%

Op het na-isoleren van woningen die ouder zijn dan 1 jaar zit nu tijdelijk het lage btw tarief van 9%. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten voor het isoleren van uw woning op dit moment maar liefst 12%. Waardoor de kosten van het isoleren nu nog sneller terugverdiend zijn. 

Lagere isolatiekosten door subsidies

Doordat er op dit moment gebruik gemaakt kan worden van de ISDE subsidie 2023 is nu het isoleren van woningen nu nog een sneller terugverdiend. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het aantal te isoleren vierkante meters. In sommige gevallen kan dit oplopen tot wel € 3000,- hierdoor vallen de kosten voor het isoleren van uw woning nog een stuk goedkoper uit.

Wat kost het om uw woning te isoleren

Bent u ook benieuwd geworden naar de kosten van het isoleren van uw woning of bedrijfspand? Vraag dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan door te bellen met 0548-547616. Of u vult het ’bel mij terug’ formulier in, wij zullen dan binnen twee werkdagen contact met u opnemen om u van een eerlijk en betrouwbaar advies te voorzien. Als u hier klikt komt u op ons contact formulier voor een vrijblijvende afspraak.