Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Direct-verduurzamen
 •  Korte levertijden
 •  Direct verduurzamen zonder tussenpersoon 
 •  Gecertificeerd isolatiebedrijf
 •  10 jaar garantie 
 •  Energiebesparend
 •  Gratis isolatieofferte

Direct verduurzamen: wacht niet langer en start met isoleren

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf dat uw woning direct kan verduurzamen? Isolatiebedrijf Plus Isolatie helpt u hier graag mee! Wij zijn gespecialiseerd in vloerisolatiespouwmuurisolatiedakisolatiezoldervloerisolatie en kruipruimte isolatie.

Plus Isolatie B.V. is een gecertificeerd isolatiebedrijf zonder tussenpersonen, dus u heeft direct de voordelen van korte lijnen en onze uitstekende service. Een goede start die direct zal leiden naar een duurzamere en comfortabele woning.

Waarom direct verduurzamen en niet langer wachten?

Vanaf heden is het prijsplafond afgeschaft. Sinds januari 2024 gelden de prijzen uit het energiecontract weer. Door direct te verduurzamen krijgt u meer grip op uw energierekening. Met bijvoorbeeld spouwmuurisolatie of dakisolatie bespaart u gemiddeld tot wel 30% op uw energieverbruik. Hoe eerder u begint met verduurzamen, hoe eerder u kunt beginnen met het besparen van energie!

Verduurzaam direct op een natuurvriendelijke wijze

Sinds eind 2023 is natuurvriendelijk isoleren de nieuwe norm geworden. Mocht je direct willen verduurzamen dan moet er rekening worden gehouden met de kans op de aanwezigheid van beschermde diersoorten in de spouwmuur of onder de dakpannen. Dus wil je letterlijk direct verduurzamen? Dan dient er eerst rekening gehouden te worden met de natuurkalender. De isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie B.V. hebben de cursus natuurvriendelijk isoleren met succes afgerond. U kunt nu ons isolatiebedrijf inschakelen om uw woning natuurvriendelijk te laten isoleren.

Direct verduurzamen: welke voordelen brengt nu isoleren met zich mee?

 • Beter wooncomfort
 • Energiebesparend
 • Beter energielabel
 • Gezondere woonomgeving
 • Snelle terugverdientijd
 • Verduurzaam direct en maak gebruik van de ISDE-subsidie 2024

  Particuliere woningeigenaren die nu hun woning gaan verduurzamen kunnen gebruik maken van de ISDE-isolatiesubsidie. Dit is een landelijke isolatiesubsidie die aan te vragen is via de Rijksoverheid. Op deze manier kunnen woningeigenaren nu heel voordelig hun woning verduurzamen. Gemiddeld worden met deze subsidie de totale investeringskosten tussen de 20 en 30% vergoed.

  Direct verduurzamen? Vraag om een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

  Uw woning direct isoleren? Isolatiebedrijf Plus Isolatie begint altijd eerst met een adviesgesprek bij u op locatie. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Samen bekijken wij de mogelijkheden en maken wij voor u een isolatieofferte. U kunt een gratis adviesgesprek aanvragen door het contactformulier op onze website in te vullen. Binnen 24 uur neemt één van onze collega’s contact met u op om samen met u een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. U kunt uw adviesgesprek ook direct aanvragen door te bellen naar ons kantoornummer: 0548 – 54 76 16.