Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Duurzaamheidssubsidie-overijssel-plus-isolatie
 

Subsidie op woningisolatie in Overijssel

Woont u in een eigen huis ouder dan 1 jaar? En wilt u uw woning laten isoleren om uw energieverbruik te beperken of om zelf duurzaam energie op te wekken? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een tegemoetkoming in de kosten. Hieronder leest u meer over de subsidie regeling in Overijssel.

Subsidie hoogte

Hoe meer u investeert in energiebesparende maatregelen en hoe meer u in de buurt heeft samen gewerkt, hoe hoger de premie. Oplopend van € 600, tot maar liefst € 1.050!

  • € 600 premie voor twee of meer gerealiseerde isolatiemaatregelen.
  • € 150 premie wanneer u de maatregelen uitvoert met één of meer buren
  • € 300 premie wanneer u voor ten minste € 5.000 investeert in energiebesparende maatregelen

Voorwaarden subsidie Overijssel

  • Uw huis is ouder dan 1 jaar
  • U komt in aanmerking als u meer dan € 1750,- investeert in ten minste twee isolatiemaatregelen
  • U ontvangt een premie van € 600,- als u twee of meer isolatiemaatregelen gaat uitvoeren
  • Als u samen met uw buren twee of meer isolatiemaatregelen per woning gaat uitvoeren, ontvangt u ieder € 150,- burenpremie. Deze premie kunt u voor maximaal één buur aanvragen
  • Een (extra) premie van € 300,- is beschikbaar voor inwoners die meer dan € 5.000,- investeren. U ontvangt geen investeringspremie voor zonnepanelen. Wel kunt u voor zonnepanelen een duurzaamheidlening van de provincie Overijssel aanvragen. Zonneboilers komen wel in aanmerking voor de extra investeringspremie 

Hoe reserveert u de subsidie

Komt u in aanmerking voor de isolatie subsidie in Overijssel? Nodig dan 1 van onze adviseurs uit! Wij komen vrijblijvend bij u langs om u te voorzien van de offertes tevens zorgen wij voor de subsidie aanvraag. Wanneer u dit zelf wenst te doen kunt u hier de aanvraagformulieren downloaden. 

Hoe vraagt u de uitbetaling van de subsidie aan

Kwam u in aanmerking voor de isolatie subsidie? En hebben wij of heeft u zelf de subsidie gereserveerd dan rest de uitbetaling nog. De uitbetaling gaat als volgt: u download hier het formulier van onze website, en vult deze in. Hierbij voegt u een kopie van de facturen en een betalingsbewijs. Dit zend u naar: 

Meer Met Minder 
Postbus 340 
2700 AH Zoetermeer