Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Huis-isoleren
  •  Energiebesparend
  •  Snelle terugverdientijd
  •  Beter wooncomfort 
  •  Milieuvriendelijk
  •  Gunstiger energielabel 

Bespaar geld en energie door uw huis te isoleren

Overweegt u uw huis te isoleren? Goed isoleren is niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook aanzienlijke besparingen op uw energierekening opleveren. Op deze webpagina bespreken we verschillende isolatiemogelijkheden voor elk deel van uw huis, van de zolder tot de kruipruimte. Lees verder om te ontdekken hoe u uw huis kunt isoleren en comfortabeler kunt maken, terwijl u tegelijkertijd uw energieverbruik vermindert.

  1. Dakisolatie: Huis isoleren begint vaak met dakisolatie. Warmte stijgt namelijk op, dus als uw dak niet goed geïsoleerd is, kan er veel warmte verloren gaan. Dakisolatie kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, waaronder het plaatsen van isolatiemateriaal tussen de dakspanten of het aanbrengen van isolatieplaten onder de dakbedekking.
  2. Muurisolatie: Muurisolatie is een andere belangrijke stap bij het isoleren van uw huis. Slecht geïsoleerde muren kunnen een grote hoeveelheid warmte verliezen, vooral als ze hol zijn. Er zijn verschillende methoden voor muurisolatie, zoals spouwmuurisolatie, waarbij isolatiemateriaal in de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur wordt geblazen, of het aanbrengen van isolatieplaten aan de binnen- of buitenkant van de muur.
  3. Vloerisolatie: Vloerisolatie kan helpen om warmteverlies via de vloer te verminderen, vooral in oudere huizen waar de vloeren niet goed geïsoleerd zijn. Dit kan worden bereikt door isolatiemateriaal onder de vloer te plaatsen, zoals isolatieplaten of isolatiedekens.
  4. Ramen en deuren: Naast het isoleren van muren, daken en vloeren, is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan ramen en deuren. Slecht geïsoleerde ramen en deuren kunnen een grote hoeveelheid warmteverlies veroorzaken. Dit kan worden tegengegaan door het plaatsen van dubbelglas, het aanbrengen van tochtstrips rond ramen en deuren, of het installeren van isolerende raambekleding.
  5. Kruipruimte isolatie: Ten slotte is het belangrijk om ook aandacht te besteden aan kruipruimte isolatie. Veel warmte kan verloren gaan via een slecht geïsoleerde kruipruimte. Dit kan worden aangepakt door isolatiemateriaal aan te brengen op de bodem van de kruipruimte. 

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies over het isoleren van uw huis

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Gratis en vrijblijvend adviesgesprek: 

Het isoleren van uw huis kan aanzienlijke voordelen opleveren, zowel in termen van comfort als kostenbesparingen. Door het dak, de muren, de vloeren, ramen en deuren, en de kelder goed te isoleren, kunt u het energieverbruik van uw huis verminderen en tegelijkertijd een comfortabelere leefomgeving creëren. Neem vandaag nog stappen om uw huis te isoleren en begin met besparen op uw energierekening! Vraag op onze website een gratis adviesgesprek aan. Onze isolatieadviseur komt bij u op locatie om de mogelijkheden te bespreken.