Huurwoning isoleren

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Huurwoning-isoleren
  •  Gratis isolatieadvies voor uw huurwoning
  •  Geheel ontzorgt in SVOH-subsidie aanvraag
  •  Beter energielabel
  •  Gecertificeerd isolatiebedrijf
  •  Isolatieofferte voor verschillende onderdelen

Huurwoning isoleren

Bent u verhuurder of huurder en wilt u de huurwoning isoleren? Isolatiebedrijf Plus Isolatie brengt zowel huurder en verhuurder bij elkaar om samen om het isolatieproces van de huurwoning in goede banen te leiden.

Heeft de huurwoning een bouwjaar tussen 1910 en 1990? Wij de volgende isolatiemaatregelen aanbrengen:

Vloerisolatie
Dakisolatie
Spouwmuurisolatie
Bodemisolatie
Zoldervloerisolatie

Ik wil de huurwoning graag laten isoleren; hoe nu verder?

Wij kunnen ons voorstellen dat zowel verhuurder en huurder niet precies weten wat er allemaal nog na-geïsoleerd kan worden. Vandaar dat wij verhuurders en huurders een adviesgesprek op locatie aanbieden om de isolatiemogelijkheden van de huurwoning in kaart te brengen. Tijdens deze inspectie loopt onze isolatieadviseur alle mogelijke isolatieonderdelen na. Deze inspectie is gratis en vrijblijvend.

Ik huur de woning; wat gebeurd er na de inspectie? 

Onze isolatieadviseur stelt na de inspectie, indien mogelijk, isolatieoffertes op. Wij nemen contact op met uw verhuurder om deze offertes te bespreken. De verhuurder zal meestal om een huurverhoring wegens renovatie vragen. Gemiddeld ligt dit bedrag tussen de 10 en 40 euro per maand, afhankelijk van het aantal de nemen isolatiemaatregelen. De besparing op de energierekening van de huurder zal in ieder geval meer zijn dan de kosten van de huurverwoning. Bijkomend voordeel is dat u als huurder na de uitvoering van de isolatiemaatregelen nu een aangenamer binnenklimaat heeft. Een win-win situatie dus!

Ik verhuur de woning; wat gebeurd er na de inspectie?

U krijgt, indien mogelijk, per isolatieonderdeel een offerte. Dit kan dus zijn voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie of bodemisolatie. Na uw akkoord nemen wij contact op met de huurder(s) om een uitvoerdatum in te plannen. Wij houden de verhuurder hiervan op de hoogte. Na afronding van de werkzaamheden verzorgen wij voor de verhuurder de SVOH-subsidieaanvraag. U als verhuurder wordt hierdoor geheel ontzorgt in het isoleren van uw huurwoning.

Gratis en vrijblijvend de mogelijkheden van uw huurwoning bespreken?

Vul dan op onze website het contactformulier in. Binnen 24 uur neemt één van onze medewerkers contact op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 0548 - 54 76 16.