Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Isolatie-vroomshoop-2
 

Isolatie Vroomshoop – Plus Isolatie

Bent u opzoek naar een isolatiebedrijf bij u in Vroomshoop en omgeving. Dan bent u bij Plus Isolatie op het juiste adres. Plus Isolatie is de isolatiespecialist in de regio van Vroomshoop, voor spouw, muur, vloer, kruipruimte en dak isolatie is Plus Isolatie het isolatiebedrijf dat voor u een totaaloplossing biedt. Door onze ruime ervaring in het na-isoleren van woningen weten wij precies wat de meest effectieve isolatie methode bij uw woning is. Zo heeft u het isoleren van uw woning in gemiddeld 3 tot 5 jaar terugverdiend. Doordat u direct een energiebesparing haalt die op kan lopen tot wel 25% op uw huidige energierekening.

De werkzaamheden van Plus Isolatie in de regio van Vroomshoop

Plus Isolatie voert de volgende isolatiewerkzaamheden bij u in de omgeving van Vroomshoop uit, zo isoleren wij uw spouwmuur met daarvoor speciaal ontwikkelde Minerale isolatie wol (Knauf Supafil), EPS isolatie parels en Pur schuim. Voor vloerisolatie en kruipruimte isolatie passen wij PUR-schuim, EPS Plus parels en Drowa Chips toe. Bij dakisolatie passen wij in de meeste gevallen PUR-schuim isolatie toe. Geef uw isolatiewerkzaamheden in vertrouwde handen bij Plus Isolatie, het isolatiebedrijf in uw regio. 

Duurzaamheidspremie

Is uw woning ouder dan 1 jaar? Dan komt u in aanmerking voor de Duurzaamheidpremie van de provincie Overijssel als u uw woning isoleert. Het maakt hierbij niet uit of u een professioneel bouw- of installatiebedrijf inschakelt of zelf aan de slag gaat met dakisolatie, vloerisolatie, gevel- of spouwmuurisolatie en/of isolatieglas.

isolatiepremie overijsselTot  € 900,-premie beschikbaar per woning
Hoe meer u isoleert en hoe meer u in de buurt samenwerkt hoe hoger de premie. Oplopend van € 300 naar € 600 tot maar liefst € 900 !

€ 300 premie voor één gerealiseerde isolatiemaatregel.

€ 600 premie voor twee of meer gerealiseerde isolatiemaatregelen.

Burenpremie

Naast bovenstaande premies kunt u in aanmerking komen voor de burenpremie. Wanneer u en uw buren twee isolatiemaatregelen per woning gaan aanbrengen dan kunt u ook de burenpremie aanvragen. De isolatiemaatregelen voor u en uw buren hoeven niet hetzelfde te zijn. Als u of uw buurman of buurvrouw een reservering voor de duurzaamheidpremie indient, moeten de buren die ook de premie willen ontvangen op het formulier staan. Ze moeten dan binnen 14 dagen ook de reservering in dienen. De totale premie per woning bedraagt dan € 900, namelijk € 600 voor de twee of meer uitgevoerde isolatiemaatregelen en € 300 voor de burenpremie.

Contact met Plus Isolatie in de regio van Vroomshoop

Bespaar ook direct op uw energierekening en neem vrijblijvend contact op met Plus Isolatie. Voor het isoleren van uw spouw, muur, gevel, vloer, kruipruimte of dak moet u bij Plus Isolatie zijn. Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact opnemen met 0546-570483. Of u vult het ’bel mij terug’ formulier in, wij zullen dan binnen twee werkdagen contact met u opnemen om u van een eerlijk en betrouwbaar advies te voorzien. Als u hier klikt komt u op ons contact formulier voor een vrijblijvende afspraak.

isolatie Vroomshoop   vloerisolatie Vroomshoop   dakisolatie Vroomshoop