Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Isolatieschuim
 •  Energiebesparend
 •  Naadloos isoleren
 •  Gratis en vrijblijvend advies
 •  Gecertificeerd isolatiebedrijf
 • Snelle terugverdientijd  

Isolatieschuim: voor Optimaal Comfort en Energiebesparing

Isolatieschuim, ook bekend als polyurethaanschuim, is een goede oplossing voor iemand die zoekt naar een goede en naadloze isolatie voor woningen en gebouwen. Isolatieschuim is ideaal om ook de kleinste naden en kieren te voorzien van een isolatielaag.

Waarom isolatieschuim?

Uitstekende isolatiewaarde: Isolatieschuim staat bekend om zijn hoge isolatiewaarde, waardoor warmteverlies wordt geminimaliseerd en de energie-efficiëntie van gebouwen wordt verbeterd.

Naadloze afdichting: Het schuim heeft de unieke eigenschap om zich uit te zetten en alle kieren en naden naadloos af te dichten, waardoor warmteverlies door luchtlekken wordt voorkomen.

Geluidsisolatie: Naast thermische isolatie biedt isolatieschuim ook uitstekende geluidsisolerende eigenschappen, waardoor geluidsoverdracht van binnen en buiten wordt verminderd, wat resulteert in een rustiger en comfortabeler binnenklimaat.

Toepassingen van isolatieschuim

Isolatieschuim kan worden toegepast op verschillende gebieden, waaronder:

 • Spouwmuurisolatie: Het vullen van de spouw tussen binnen- en buitenmuur met isolatieschuim zorgt voor een effectieve isolatie van de woning.
 • Dakisolatie: Het aanbrengen van isolatieschuim tegen de binnenzijde van het dak vermindert warmteverlies door het dakoppervlak, waardoor de energiekosten worden verlaagd.
 • Vloerisolatie: Isolatieschuim kan tegen de onderzijde van de vloer gespoten waardoor er een isolatielaag ontstaat die de kou vanuit de kruipruimte tegenhoudt

 • Gratis isolatieschuim offerte?

  Iedere woning is verschillend. Wilt u weten of isolatieschuim voor uw woning geschikt is? Vraag dan via onze website een gratis adviesgesprek aan. Een isolatieadviseur van Plus Isolatie komt dan langs op locatie om de situatie te beoordelen. Dit is gratis en vrijblijvend. U kunt uw offerte omtrent is isoleren met isolatieschuim ook aanvragen door te bellen naar ons kantoornummer: 0548 – 54 76 16

  Kortom, isolatieschuim is een veelzijdige en effectieve oplossing voor het verbeteren van de isolatie en het comfort van uw woning of gebouw, terwijl het ook bijdraagt aan energiebesparing.