Knauf Supafil - Spouwmuur isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Knauf-supafil-plus-isolatie

Klik hier om uw inhoud te bewerken

Knauf Supafil - Spouwmuurisolatie

Plus Isolatie is de vakspecialist op het gebied van spouwmuurisolatie. Spouwmuurisolatie is de isolatie welke in de spouwmuur of gevel wordt of reeds is aangebracht. Zonder ingrijpende verbouwingen kunt u al snel tot € 600,- besparen op uw energierekening door spouwmuurisolatie. Door uw spouwmuren goed te isoleren met spouwmuurisolatie zorgt u voor een hoger isolatierendement die er voor zorgt dat de binnentemperatuur beter behouden blijft in de koudere maanden. Tevens zorgt spouwmuurisolatie ervoor dat in de warmere maanden uw woning koeler blijft. Uw woning krijgt een upgrade als het gaat om wooncomfort en u draagt meteen bij aan een beter milieu.

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuur isoleren met HR++ Glaswol Knauf SupafilSpouwmuurisolatie Knauf Supafil - Plus Isolatie

HR++ spouwmuurisolatie is binnen een dag te realiseren zonder veel overlast van ingrijpende werkzaamheden aan de gevel. Het aanbrengen van HR++ spouwmuurisolatie geschiedt vanaf de buitenzijde door kleine boorgaten in de buitengevel van uw woning. Plus Isolatie is een erkend bedrijf/verwerker van HR++ spouwmuurisolatie glaswol, ook wel Knauf Supafil genoemd. Voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie door 18 mm of 22 mm boorgaten is Plus Isolatie volledig KOMO gecertificeerd. Daardoor ondervinden onze werkzaamheden steekproefsgewijze controles van het IKOB-BKB. Deze instantie is door de overheid goedgekeurd om verschillende bouwwerkzaamheden te controleren. Deze controles doen zij aan de hand van opgestelde uitvoerings- en beoordelingsrichtlijnen (URL en BRL).

Knauf Supafil heeft een warmtegeleidingcoëfficiënt van 0,034 W/m2K. Dit wordt ook wel de Lamda-waarde genoemd. Door ons gecertificeerde inblaaspatroon ontstaat er een homogene vulling van hoogwaardige isolatie in de spouwmuur. Hierdoor kan het isolatiemateriaal na het inbrengen nooit gaan zakken in de gevel. Knauf Supafil is volledig waterafstotend. Dit geeft de zekerheid dat als de buitenmuur nat wordt door regen het vocht niet door het isolatiemateriaal zal binnendringen naar de binnenmuur. Daarentegen heeft het wel de eigenschappen om de muur te laten ademen, omdat het isolatiemateriaal wel waterdamp doorlaat van binnen naar buiten. Knauf Supafil is een duurzaam isolatie product die eenmalig door Plus Isolatie wordt uitgevoerd en een levensduur van de woning mee zal gaan.

Spouwonderzoek door Plus IsolatieSpouwmuur endoscopisch onderzoek - Plus Isolatie

Aan de hand van een bouwtechnisch onderzoek door één van onze adviseurs bij u thuis bepalen wij of uw woning of gebouw geschikt is voor spouwmuurisolatie. Middels endoscopie kijken wij naar de binnenkant van uw spouw om te zien of hier geen spouwvervuiling aanwezig is. Dit kan veroorzaakt zijn door val specie, puinresten of grote cementbaarden. Verder wordt er gekeken naar de steensoort, de kwaliteit van het voegwerk en of er lekkages aanwezig zijn van dakgoten. Mocht de woning geschikt zijn voor HR++ spouwmuurisolatie, dan pas wordt er een definitieve vrijblijvende offerte uitgebracht. Ook kunnen wij u vertellen of er subsidie is op spouwmuurisolatie in uw gemeente. Meer over de werkwijze van spouwmuurisolatie vindt u hier.

Voordelen spouwmuurisolatie door Plus Isolatie

Plus Isolatie beschikt over hoogwaardige isolatie materialen voor het na-isoleren van spouwmuren. Hierdoor hebben wij de volgende voordelen:Spouwmuurisolatie glaswol aanbrengen - Plus Isolatie

Vinkje - Plus IsolatieVerschillende materialen voor spouwmuurisolatie.
Vinkje - Plus IsolatieEen scherpe prijs voor spouwmuurisolatie.
Vinkje - Plus IsolatieGecertificeerde werkwijze volgens de laatste technieken en ontwikkelingen.
Vinkje - Plus IsolatieBinnen 1 dag gerealiseerd zonder ingrijpende verbouwingen.
Vinkje - Plus IsolatieSpouwmuurisolatie die een levensduur van een woning meegaat.
Vinkje - Plus Isolatie10 jaar garantie op uw spouwmuurisolatie.

offerte spouwmuurisolatie

Bel vandaag nog met Plus Isolatie voor een gratis isolatie adviesgesprek!

Bent u ook benieuwd wat de totaal kosten zijn voor spouwmuurisolatie? En wat de m2 prijs is voor spouwmuurisolatie bij uw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesgesprek bij u thuis. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 0548-547616. Of u vult het ’bel mij terug’ formulier in op onze website. Binnen twee werkdagen nemen wij contact met u op om u van een eerlijk en betrouwbaar isolatie advies te voorzien.