Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Muurisolatie-kosten
 

Kosten muurisolatie

De kosten voor het plaatsen of aanbrengen van spouwmuurisolatie, muurisolatie, gevelisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie of dakisolatie is van meerdere factoren afhankelijk. Te beginnen bij de spouwbreedte of laagdikte, dit geeft aan hoeveel materiaal er verbruikt wordt. Daarnaast wordt gekeken naar de haalbare en gewenste isolatiewaarde en welk type isolatiemateriaal. In alle gevallen is isolatie een investering die bijdraagt aan de verduurzaming van onze samenleving. Doordat gasprijzen de laatste jaren alleen maar stijgen verdient u op dit moment de isolatie nog sneller terug. Bij Plus Isolatie bent u aan het juiste adres om uw energiekosten onder controle te krijgen.

Lagere isolatie kosten door een laag btw tarief van 6%

Op het na-isoleren van woningen die ouder zijn dan 1 jaar zit nu tijdelijk het lage btw tarief van 6%. Dit scheelt aanzienlijk in de kosten voor het isoleren van uw woning op dit moment maar liefst 15%. Waardoor de kosten van het isoleren nu nog sneller terug verdient zijn. 

Lagere isolatie kosten door subsidies

Doordat er op dit moment veel gemeenten en provincies zijn die subsidies geven op het isoleren van woningen is de isolatie nu nog een sneller terug verdient. De hoogte van de subsidie is afhankelijk van de provincie en gemeente waar u woonachtig bent in sommige gevallen kan dit oplopen tot wel € 2500,- hierdoor vallen de kosten voor het isoleren van uw woning nog een stuk goedkoper uit. Vraag ons of er bij u ook subsidie wordt gegeven op isolatie in uw woonplaats.

Wat kost het om uw woning te isoleren

Bent u ook benieuwd geworden naar de kosten van het isoleren van uw woning of bedrijfspand? Vraag dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan door te bellen met 0548-547616. Of u vult het ’bel mij terug’ formulier in, wij zullen dan binnen twee werkdagen contact met u opnemen om u van een eerlijk en betrouwbaar advies te voorzien. Als u hier klikt komt u op ons contact formulier voor een vrijblijvende afspraak.