Vraag een offerte aan en maak kan op 2 EK-tickets voor het Nederlands elftal!
  • subsidie isolatie 2019

27-09-2019

Subsidie isolatie 2019

Subsidie op isolatiemaatregelen voor woningeigenaren.


Vanaf september 2019 is de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) weer beschikbaar voor woningeigenaren. Bij twee of meer energiebesparende maatregelen kunnen bewoners in aanmerking komen voor de energiesubsidie. De Rijksoverheid heeft hiervoor € 84 miljoen euro beschikbaar gesteld.

De SEEH voor eigenaar én bewoner loopt vanaf 15 augustus 2019 tot en met 31 december 2020. De subsidieaanvraag indienen kan vanaf 2 september 2019.

De volgende isolatiemaatregelen komen in aanmerking voor de subsidie aanvraag:

Spouwmuurisolatievloerisolatiedakisolatiezoldervloer of vlieringvloerisolatie, gevelisolatie, HR++ glas, Triple Glas met (nieuw) isolerend kozijn, bodemisolatie, panelen in combinatie met HR ++ glas, Panen in combinatie met Triple-glas.

Met deze Subsidie Energiebesparing Eigen Huis komt de regering tegemoet aan de uitspraken die gedaan zijn in de Urgenda-Zaak. De overheid moet door deze uitspraak een meer en effectievere klimaatacties ondernemen om de CO2 uitstoot te verminderen.

Voor meer informatie en het aanvragen van de isolatiesubsidie kunt u terecht op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. 

Bron: RVO.nl