Nu isoleren?
Dat kan! 

Gratis adviesgesprek aanvragen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Nu-isoleren
 •  Korte levertijden
 •  Energiebesparend 
 •  ISDE-subsidie 2024
 •  Gratis adviesgesprek
 •  Uitgebreid aanbod isolatiematerialen

Nu isoleren: wacht niet langer en start met energiebesparen

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf dat uw huis nu kan isoleren? Isolatiebedrijf Plus Isolatie helpt u hier graag mee! Wij zijn gespecialiseerd in spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie en kruipruimte isolatie. Wij streven naar korte levertijden en een uitstekende service

Waarom nu isoleren?

Sinds januari 2024 is het prijsplafond afgeschaft. Vanaf nu gelden de prijzen uit het energiecontract weer. Door nu te isoleren krijgt u meer grip op uw energierekening. Met bijvoorbeeld spouwmuurisolatie of dakisolatie bespaart u gemiddeld tot wel 30% op uw energieverbruik. Hoe eerder u begint met isoleren, hoe eerder u kunt beginnen met het besparen van energie!

Isoleer nu op een natuurvriendelijke- en duurzame wijze

Sinds eind vorig jaar is natuurvriendelijk isoleren de nieuwe norm geworden. Mocht je nu willen isoleren dan moet er rekening worden gehouden met de kans op de aanwezigheid van beschermde diersoorten in de spouwmuur of onder de dakpannen. Dus wil je letterlijk nu isoleren? Dan dient er eerst rekening gehouden te worden met de natuurkalender. De isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie hebben de cursus natuurvriendelijk isoleren met succes afgerond. U kunt nu ons isolatiebedrijf inschakelen om uw woning natuurvriendelijk te laten isoleren.

Nu de spouwmuur isoleren  de spouwmuur nu isoleren

Nu isoleren: welke voordelen brengt nu isoleren met zich mee?

 • Beter wooncomfort
 • Energiebesparend
 • Beter energielabel
 • Gezondere woonomgeving
 • Snelle terugverdientijd

 • Isoleer nu en maak gebruik van de ISDE-subsidie 2024

  Particuliere woningeigenaren die nu hun woning gaan isoleren kunnen gebruik maken van de ISDE-isolatiesubsidie. Dit is een landelijke isolatiesubsidie die aan te vragen is via de Rijksoverheid. Op deze manier kunnen woningeigenaren nu heel voordelig hun woning verduurzamen. Gemiddeld worden met deze subsidie de totale investeringskosten tussen de 20 en 30% vergoed.

  Nu isoleren? Vraag om een gratis en vrijblijvend adviesgesprek

  Uw woning nu isoleren? Isolatiebedrijf Plus Isolatie begint altijd eerst met een adviesgesprek bij u op locatie. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Samen bekijken wij de mogelijkheden en maken wij voor u een isolatieofferte. U kunt een gratis adviesgesprek aanvragen door het contactformulier op onze website in te vullen. Binnen 24 uur neemt één van onze collega’s contact met u op om samen met u een vrijblijvend adviesgesprek in te plannen. U kunt uw adviesgesprek ook aanvragen door te bellen naar ons kantoornummer: 0548 – 54 76 16