Isolatie Kampen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Plus-isolatie-kampen
 

Isolatie Kampen – Plus Isolatie

Bent u opzoek naar een isolatiebedrijf bij u in Kampen en omgeving. Dan bent u bij Plus Isolatie op het juiste adres. Plus Isolatie is de isolatiespecialist in de regio van Kampen, voor spouwmuurisolatie, zoldervloerisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie en dakisolatie is Plus Isolatie het isolatiebedrijf dat voor u een totaaloplossing biedt. Door onze ruime ervaring in het na-isoleren van woningen weten wij precies wat de meest effectieve isolatie methode bij uw woning is. Zo heeft u het isoleren van uw woning in gemiddeld 3 tot 5 jaar terugverdiend. Doordat u direct een energiebesparing haalt die op kan lopen tot wel 25% op uw huidige energierekening.

offerte spouwmuurisolatie

De werkzaamheden van Plus Isolatie in de regio van Kampen

Plus Isolatie voert de volgende isolatiewerkzaamheden bij u in de omgeving van Kampen uit, zo isoleren wij uw spouwmuur met daarvoor speciaal ontwikkelde Minerale isolatie wol (Knauf Supafil), EPS isolatie parels en Pur schuim. Voor vloerisolatie en kruipruimte isolatie passen wij Ecofoam, Icynene, EPS Plus parels en Drowa Chips toe. Bij dakisolatie passen wij in de meeste gevallen Ecofoam of Icynene-schuim isolatie toe. Geef uw isolatiewerkzaamheden in vertrouwde handen bij Plus Isolatie, het isolatiebedrijf in uw regio.

De voordelen van woningisolatie in Kampen

  • Energiebesparend, tot wel 30% op uw energiekosten.
  • Snelle terugverdientijd, gemiddeld binnen 3 tot 5 jaar.
  • Binnen 1 dag geïsoleerd, geen rommel, geen gedoe, geen rompslomp.
  • Comfortabel huis: warm in de winter én koel in de zomer.
  • Gunstiger energielabel, ook goed voor een eventuele verkoop.
  • Milieuvriendelijker, minder CO2 uitstoot

Hoe verloopt een isolatieadviesgesprek in Kampen?

Onze isolatieadviseur komt op de afgesproken datum en tijdstip bij u op locatie in Kampen. Na een introductie van ons bedrijf en uitleg over verschillende isolatiemethodes gaat de adviseur controleren of de gewenste isolatiewensen ook daadwerkelijk mogelijk zijn. Zo bekijkt de adviseur bepaalde constructies van uw woning en controleert hij de gesteldheid van de spouwmuur. Aan de hand van de verzamelde gegevens, denk bijvoorbeeld aan de spouwbreedte en het aantal vierkante meters, stelt de adviseur vrijblijvend een isolatie offerte op.

offerte spouwmuurisolatie

Isolatiesubsidie in Kampen

Het kan zijn dat uw gemeente subsidie verstrekt voor woningisolatie. Wij van Plus Isolatie houden het subsidiebeleid nauwlettend in de gaten. U kunt via onze website een gratis subsidiecheck invullen om te zien of u in aanmerking komt voor isolatiesubsidie in uw gemeente. Daarnaast is er soms ook een landelijke isolatiesubsidie beschikbaar. Vraag gerust één van onze medewerkers voor meer informatie over de mogelijkheden en status van deze landelijke of gemeentelijke isolatiesubsidie.

Contact met Plus Isolatie in de regio van Kampen

Bespaar ook direct op uw energierekening en neem vrijblijvend contact op met Plus Isolatie. Voor het isoleren van uw spouw, muur, gevel, vloer, kruipruimte of dak moet u bij Plus Isolatie zijn. Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact opnemen met 0548-547616. Of u vult het ’bel mij terug’ formulier in, wij zullen dan binnen twee werkdagen contact met u opnemen om u van een eerlijk en betrouwbaar advies te voorzien. Als u hier klikt komt u op ons contact formulier voor een vrijblijvende afspraak.

dakisolatie Kampen  Spouwmuurisolatie Kampen  Vloerisolatie Kampen