Supafil XL

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Supafil-xl
  •  Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Supafil XL

Supafil XL is een inblaas wol en gemaakt uit 80% gerecycled glas. De unieke vezel structuur zorgt voor een optimale verdeling in de spouw zonder dat het product inzakt. De vezels zijn behandeld met siliconen waardoor ze waterafstotend zijn. Supafil XL is speciaal ontwikkeld voor het isoleren van de bredere spouw bij nieuwbouw en wordt van binnenuit aangebracht.

offerte spouwmuurisolatie

Traditioneel wordt in de nieuwbouw, isolatie aangebracht door metselaars. Vanwege het grote tekort aan woningen en daardoor ook aan metselaars is Supafil XL een enorme uitkomst. Supafil XL wordt namelijk door een gecertificeerd isolatie bedrijf aangebracht waardoor de metselaar zijn "eigen" werk kan doen en hiermee gewoon door kan gaan terwijl wij de muur isoleren.

Aanbrengen van Supafil XL

Wij komen op de afgesproken dag met de benodigde isolatie en onze machines op de bouwplaats en isoleren de muren die zijn afgesproken. Na afloop nemen wij al onze spullen én al het overgebleven rest materiaal weer mee. Als u ons laat isoleren met Supafil XL dan is er geen snijafval van isolatie en geen afval van verpakkingsfolie of pallets van isolatiemateriaal op de bouwplaats. Dat scheelt enorm aan ruimte. Als wij de  spouw isoleren met SUPAFIL XL bent u verzekerd van de kwaliteit van het werk. Wij zijn een gecertificeerd bedrijf voor de verwerking van Supafil XL en staan onder toezicht an SKG-IKOB waardoor wij steekproefsgewijs gecontroleerd kunnen worden. Het aanbrengen van Supafil XL is niet afhankelijk van het weer kan daardoor op elk tijdstip in regen, wind en zelfs bij sneeuwval worden aangebracht door ons.

offerte spouwmuurisolatie

Supafil XL inblaas wol

Supafil XL is een inblaas wol die in de spouw wordt ingeblazen en daardoor worden ook de naden en kieren volledig gevuld. Hierdoor is er geen kans op het ontstaan van een valse luchtspouw wat bij harde isolatiematerialen vaak het geval is.

Wat zijn de voordelen van Supafil XL

  • Supafil XL wordt aangebracht door specialisten
  • Het aanbrengen van Supafil XL is niet gebonden aan weersomstandigheden
  • Supafil XL vormt een naadloos aangebrachte isolatie laag
  • Supafil XL is een isolatie materiaal dat voldoet aan de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen
  • Er is geen opslag nodig op het bouwterrein wanneer wij Supafil XL voor u aanbrengen

Wilt u graag een op maat gemaakte offerte voor uw woning? Klik dan hier!