Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Start-duurzaam-in-2024
  •  Duurzaam van start in 2024
  •  Gratis en vrijblijvend advies
  •  Korte lijnen
  •  Uitstekende service
  •  Geen tussenpersoon
  •  Gecertificeerd isolatiebedrijf

Start met het verduurzamen van uw woning

Ga het jaar goed van start door je woning te verduurzamen. Wij kunnen als isolatiebedrijf u helpen deze goede start te geven. Isolatiebedrijf Plus Isolatie is gespecialiseerd in het verduurzamen van spouwmurenvloerendakenzoldervloeren en kruipruimtes. Daarnaast kunnen wij helpen met het verwijderen van oude spouwmuurisolatiespouwmuurisolatie herstellen en dat allemaal op een natuurvriendelijke manier

Plus Isolatie is een gecertificeerd isolatiebedrijf zonder tussenpersonen, dus u heeft direct de voordelen van korte lijnen en onze uitstekende service. Een goede start die zal leiden naar een duurzamere en comfortabele woning.

Waarom starten met verduurzamen?

Start met het op een rijtje zetten van de voordelen die verduurzamen met zich meebrengt. Het leidt niet alleen tot energiebesparing, maar het verbetert ook het comfort in je huis. Spouwmuurisolatie voorkomt warmteverlies door de muren, terwijl vloerisolatie de kou vanuit de grond tegenhoudt. Dakisolatie en zoldervloerisolatie zorgen voor een constantere temperatuur in huis.

Kies voor diervriendelijk- en duurzaam isoleren

Start duurzaam en diervriendelijk in 2024. Sinds november vorig jaar is natuurvriendelijk isoleren de nieuwe norm geworden. Voordat er gestart kan worden met het verduurzamen van de spouwmuur dient deze spouwmuur eerst natuurvrij verklaard te zijn. De isolatiemonteurs van Plus Isolatie hebben de cursus natuurvriendelijk isoleren met succes afgerond. U bent er dus zeker van zijn dat u dit jaar bij ons diervriendelijk en duurzaam kunt starten!
Start Duurzaam in 2024   Start duurzaam in 2024

Subsidies voor verduurzaming

Ook dit jaar zijn er weer isolatiesubsidies beschikbaar. Particuliere woningeigenaren kunnen gebruikmaken van de ISDE-isolatiesubsidie. Dit is een landelijke isolatiesubsidie die beschikbaar is gesteld door de Rijksoverheid. Met deze subsidie geeft de overheid woningeigenaren een extra impuls om te starten met verduurzamen. Daarnaast worden er in sommige gemeenten daarbovenop ook nog extra subsidiebedragen beschikbaar gesteld. Wij adviseren u om hierover contact op te nemen met de gemeente waarin u woonachtig bent. 

Start vandaag nog met verduurzamen – Gratis adviesgesprek

Waarom nog langer wachten? Start vandaag met verduurzamen! Weet u niet waar u precies moet starten? U kunt via onze website een gratis en vrijblijvend isolatieadviesgesprek aanvragen. Binnen 24 uur neemt één van onze collega’s contact met u op. Wij plannen samen een datum en tijdstip in waarop onze isolatieadviseur bij u op locatie de verduurzamingsmogelijkheden in kaart komt brengen. Dit is gratis en vrijblijvend. U kunt ook telefonisch uw adviesgesprek aanvragen door te bellen met ons kantoornummer: 0548 – 54 76 16.