Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Subsidie-energiebesparing-eigen-huis
 

Subsidie Energiebesparing Eigen Huis voor Eigenaar - Bewoners

De Subsidie Energiebesparing Eigen Huis, ( afkorting SEEH ) is vanaf 2 september 2019 beschikbaar gesteld voor eigenaar – bewoners.

De SEEH subsidieregeling is inmiddels beëindigd en overgegaan naar de ISDE isolatiesubsidie 2024Lees hier meer informatie.

offerte isolatie

Beschikbaar budget Subsidie Energiebesparing Eigen Huis

De Rijksoverheid heeft voor deze subsidieregeling 84 Miljoen euro beschikbaar gesteld. Deze energiesubsidie is aan te vragen tot 31 december 2020.  Bekijk hier de meest  actuele budgetcijfers van de RVO

Het is de bedoeling dat na deze subsidieregeling van Subsidie Energiebesparing Eigen Huis de isolatiesubsidie overgaat in een andere subsidieregeling, namelijk de ISDE ofwel de Investeringssubsidie Duurzame Energie. Via deze subsidieregeling moet het tot en met 2030 mogelijk zijn om subsidie aan te vragen voor woningisolatie. 

Wanneer is de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis aan te vragen?

U kunt de energiesubsidie aanvragen als u als eigenaar-bewoner vanaf 15 augustus 2019 twee of meer isolerende maatregelen heeft laten uitvoeren. Met deze Subsidie Energiebesparing Eigen Huis komt de regering tegemoet aan de uitspraken die gedaan zijn in de Urgenda-Zaak. De overheid moet door deze uitspraak meer en effectievere klimaatacties ondernemen om de CO2 uitstoot te verminderen.

Wilt u een gratis en vrijblijvend isolatieadvies voor uw woning? Dan kunt u dat aanvragen via deze link:  Gratis woningisolatie advies.