UF-schuim verwijderen

Gratis adviesgesprek aanvragen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Uf-schuim-in-uw-spouwmuur
 

Heeft u UF schuim in uw spouwmuur?

UF schuim is een isolatiemateriaal wat veel is toegepast sinds de oliecrisis van de jaren 70. Door deze crisis het het verwarmen van de woning in een keer vele malen duurder waardoor men iets moest gaan doen om minder energie te verstoken. Zo is men destijds gekomen op het isoleren van de spouwmuren. Dit gebeurde veel met UF schuim. De isolatiewaarde van UF schuim voldoet helaas niet meer aan het huidige tijdsperk. De isolatiewaardes zijn helaas niet erg gunstig.

Wat te doen als ik UF schuim in de spouwmuur heb?

Wanneer u UF schuim in uw spouwmuren heeft zitten, is het belangrijk eerst de staat van het isolatiemateriaal te bepalen. In sommige gevallen zit de UF schuim nog goed in uw spouwmuren en is verder handelen niet noodzakelijk.

offerte spouwmuurisolatie

Kan ik UF schuim verwijderen?

UF schuim kan erg goed uit uw woning verwijdert worden, hiervoor beschikt Plus Isolatie over speciaal hiervoor ontwikkelde machines. Echter is het verwijderen van de UF schuim niet altijd noodzakelijk. Maar wanneer u graag een milieuvriendelijkere woning wilt of lagere stookkosten dan is dit zeker aan te raden. Doordat de UF schuim verwijderd wordt, kunnen wij na het verwijderen van de UF schuim een beter en hoogwaardigere isolatie materiaal in uw spouwmuur aanbrengen wat er voor zorgt dat u een stap dichter bij een energie neutrale woning bent. Bekijk op deze pagina hoe het UF schuim verwijderen in zijn werk gaat.

Kan UF schuim herstelt worden?

UF schuim zou herstelt kunnen worden, het geen wat er dan gebeurt is dat er op lege plekken plekken waar de UF schuim verpulvert is nieuwe isolatie wordt bij gespoten. Waardoor u weer een sluitende isolerende schil om uw woning heeft. Dit is op de korte termijn een goede beslissing maar voor de lange termijn zeker geen oplossing. Het geen de isolatiewaardes van UF schuim in vergelijking met de huidige isolatie materialen een stuk lager liggen. En deze waarde wordt helaas niet hoger met het bijvullen van isolatie op plekken waar nu niets zit. Een tijdelijke oplossing dus voor u. En op de lange termijn zult u alsnog de UF schuim moeten verwijderen met het bij geblazen isolatiemateriaal om hem vervolgens opnieuw te kunnen vullen. 

Gratis adviesgesprek 

Bevat uw woning verouderd UF-schuim en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om dit te herstellen of om te verwijderen? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan via onze website. U kunt ook telefonisch een adviesgesprek aanvragen via: 0548 - 54 76 16.