Vacature isolatiemonteur 

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Vacature-isolatiemonteur-plus-isolatie

Interne opleiding
Auto rijbewijs
Aanhanger rijbewijs
Goed salaris met BOUW CAO
Jong en dynamisch team
Vrijdagmiddag borrel
Doorgroeimogelijkheden
40 uur per week
Kans op vaste aanstelling
Leuke teamuitjes

Vacature isolatiemonteur

Kom werken bij isolatiebedrijf Plus Isolatie! Wij hebben vanaf 01-09-2021 meerdere isolatiemonteur vacatures openstaan!

Het bedrijf Plus Isolatie:

Plus Isolatie is een gekwalificeerd en gecertificeerd isolatiebedrijf met jarenlange ervaring in woningisolatie. Momenteel hebben wij meer dan 20 vaste collega’s in dienst die graag meehelpen om woningen in Nederland te verduurzamen. Wij voorzien woningen van spouwmuur-, bodem-, vloer-, zoldervoer- en dakisolatie. Wegens aanhoudende groei zijn wij op zoek naar meerdere isolatiemonteurs die ons hierbij kunnen helpen!

Functieomschrijving isolatiemonteur:

Als isolatiemonteur van Plus Isolatie begint je werkdag bij onze standplaats in Rijssen. Van hieruit rijdt je samen met je collega naar de klus. Wij isoleren met name woningen van particulieren. Geen enkele dag is dus hetzelfde! Na aankomst bij de klus kan het isoleren beginnen. Je werkt die dag samen met een collega en je zorgt er samen voor dat alles naar wens wordt opgeleverd en dat de werklocatie schoon wordt achtergelaten. Samenwerken en teamspirit is hierbij belangrijk. Na het afronden van de klus rijden jij en je collega terug naar onze standplaats. Gemiddeld ben je tussen 15:00 en 17:00 weer terug in Rijssen.

Wat bieden wij onze isolatiemonteurs:

  • Interne opleiding
  • Auto rijbewijs
  • Aanhanger rijbewijs
  • Goed salaris met BOUW CAO
  • Jong en dynamisch team
  • Vrijdagmiddag borrel
  • Doorgroeimogelijkheden
  • 40 uur per week
  • Kans op vaste aanstelling
  • Leuke teamuitjes

Solliciteren en / of proefdraaien
Ben je enthousiast geworden van onze vacature? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Dit kan door te mailen naar info@plusisolatie.nl of door te bellen naar 0548 – 54 76 16. Alle sollicitaties worden in behandeling genomen, je krijgt zo spoedig mogelijk bericht!

Draai betaald een dagje met ons mee!
Lijkt jou dit werk leuk? Maar twijfel je nog een beetje? Waarom niet een dagje proberen! Wij bieden sollicitanten de mogelijkheid om een dag te komen proefdraaien. Maak alvast kennis met onze goede werksfeer en enthousiaste collega’s! Je kunt een betaalde proefdag aanvragen door te mailen naar info@plusisolatie.nl of door te bellen naar 0548 – 54 76 16.