Vraag een offerte aan en maak kan op 2 EK-tickets voor het Nederlands elftal!

Werkwijze spouwmuur isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Werkwijze/werkwijze-spouwmuurisolatie
 

Vrijblijvend advies spouwmuurisolatie (spouwonderzoek)

In het offerte stadium doet één van onze adviseurs een geheel kosteloos en vrijblijvend endoscopisch spouwonderzoek. Daarmee wordt bepaald of de spouw geschikt is voor spouwmuurisolatie. Verder wordt er gekeken naar de steensoort, kwaliteit van het voegwerk e.d. Indien uw woning aan de eisen voldoet, dan wordt er een definitieve offerte uitgebracht.

Uitvoering isolatiewerkzaamheden

Het aanbrengen gebeurt vanuit een mobiele installatie. We beginnen met het aanbrengen van een vooraf vastgesteld boorgaten-patroon, met gaten op de kruising van de voeg.

Hierna dichten we aan de buitenzijde van de woning alle naden en kieren af (indien nodig) en beginnen we met het vullen op professionele wijze van de spouw met minerale wol of HR isofoam.

    

Vervolgens maken we de gaten in de gevel weer dicht met dezelfde kleur voegmortel en zorgen we ervoor dat we alles netjes en opgeruimd achterlaten.

  

Kruipruimte ventilatie herstellen en aanbrengen

Mocht het zo zijn dat u een kruipruimte heeft onder de woning, dan zijn wij genoodzaakt ventilatiekokers aan te brengen, om toch te zorgen dat uw ventilatie in uw kruipruimte blijft bestaan. Wij boren gaten van buitenaf schuin onder uw vloer door naar de kruipruimte zoals in de afbeelding. Op deze manier blijft uw kruipruimte geventileerd. 

Kruipruimte ventilatie 

Spouwborstels aanbrengen

Heeft u een 2-onder-1 kap of een tussenwoning en de buren willen niet dat hun spouwmuur geïsoleerd wordt? Dan zijn we genoodzaakt spouwborstels aan te brengen in de spouwmuur. Deze borstels brengen we in de spouw aan vanaf het maaiveld tot aan de dakgoot zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden of weg kan zakken naar de buren. We duwen deze borstels in de spouwmuur d.m.v. kleine gaten in het voegwerk op de erf scheiding daarna zullen deze zich uitzetten.

    


De spouwmuur is geïsoleerd, waarmee u direct een meer comfortabele woning, hogere energiebesparing en waardevermeerdering bewerkstelligt

Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen op 0548-547616 of mailen naar info@plusisolatie.nl , of u klikt hier voor het gratis adviesgesprek bij u thuis.

offerte spouwmuurisolatie