Woningisolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Woning-isolatie
  •  Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd 
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Door uw woning te laten isoleren bespaart u gas

In Nederland zijn nog steeds 3 van de 4 woningen niet of niet goed geïsoleerd. Bij een eengezinswoning zonder isolatie gaat veel warmte verloren door de vloer, de muren, de ramen, de gevel en het dak. Een niet of niet goed geïsoleerd huis verbruikt per jaar maar ongeveer 3300 m3 gas om het huis warm te houden. Een eengezinswoning met goede isolatie verbruikt ongeveer 600 m3 gas. Dit is een verschil van 2700m2 per woning en scheelt, bij de huidige gasprijs toch al gauw 1600 euro op jaar basis. Natuurlijk hangt de besparing ook af van hoe goed uw woning is geïsoleerd en van uw eigen stookgedrag maar zeker is; Isoleren is
besparen.

offerte woningisolatie

Door woningisolatie verhoogt u het wooncomfort

Wanneer uw woning goed geïsoleerd is, dan geeft deze isolatie een beter wooncomfort. Wanneer u  vloerisolatie aanbrengen dan merkt u dat direct omdat de vloer niet meer koud aanvoelt. Daarnaast verdwijnt door vloerisolatie de tocht over de vloer en is er minder vocht in huis (geen condens meer op de ramen). Wanneer u (spouw)muur isolatie laat aanbrengen, voelen de muren niet meer koud en klam aan. Ook dat bevorderd het wooncomfort.

Nog meer voordelen van woningisolatie

Woningisolatie zorgt voor minder CO2 uitstoot;  Vloerisolatie vermindert de CO2 uitstoot met wel 600 kilo per jaar en bij dakisolatie of spouwmuurisolatie kan de CO2 uitstoot tot wel 1600 kilo verminderen.

  • Door uw woning te laten isoleren bespaart u gas
  • Door woningisolatie verhoogt u het wooncomfort
  • Door woningisolatie verhoogt u de waarde van uw woning
  • Door minder gasverbruik stoot u minder CO2 uit en dat is weer goed voor het milieu

offerte woningisolatie

Woningisolatie met subsidie

Op dit moment zijn er ook subsidieregelingen voor energiebesparende maatregelen in bepaalde gemeenten. U kunt bovenin op onze website checken of er ook subsidie is in uw gemeente. Wij proberen deze gegevens zo goed mogelijk bij te houden.

Meer weten over woningisolatie?

Neem vrijblijvend contact op met Plus isolatie en een van onze adviseurs komt bij u thuis voor een gratis isolatie advies!

Dankzij woning isolatie een verhoging van uw wooncomfort

De temperatuur aan de binnenkant van de spouwmuur blijft aanzienlijk hoger na het isoleren van spouwmuur. De muur voelt dankzij de isolatie niet meer kil aan en straalt geen kou meer af.

Bij vloerisolatie wordt een naadloze Pur isolatie laag tegen de onderzijde van uw begane grond vloer gesprayd. Dit zorgt ervoor dat dankzij uw vloerisolatie de temperatuur van uw vloer ongeveer 3 graden opwarmt.

Bij dakisolatie komt er een naadloze pur-laag tegen het dakbeschot aan. Deze zorgt ervoor dat de kou van buitenaf niet meer direct door uw dak kan komen en nog veel belangrijker warmte niet kan weglekken doordat de Pur isolatie deze warmte en kou tegen zal houden.

De temperatuurverdeling in de ruimte is veel gelijkmatiger, waardoor u minder hard hoeft te stoken, terwijl de temperatuur gelijk blijft. Ook zal in de zomermaanden uw woning aanzienlijk koeler blijven. Bijkomend voordeel is dat geluid van buiten naar binnen aanzienlijk minder wordt.

Dankzij woningisolatie een waardestijging van uw huis

De waarde van uw huis zal stijgen als het goed geïsoleerd is, omdat er tegenwoordig een energielabel bij de verkoop van uw huis geleverd moet worden door middel van isolatie kunt u een tot wel 4 stappen schoner energielabel krijgen.

Terugverdientijd woning isolatie

Uw investering van de spouwmuur verdient u in gemiddeld 3 à 4 jaar terug. De terugverdientijd van uw vloerisolatie of dakisolatie zal rond de 6-7 jaar zijn. De berekeningen gelden voor een gemiddeld woonhuis. Met de stijgende energieprijzen kan uw terugverdientijd zelfs nog worden verkort.

Tijdelijk 9% btw op het arbeidsloon bij isolatie

De btw-verlaging van 21% naar 9% op het arbeidsloon is een regeling van het Ministerie van Financiën en houdt het volgende in: Verlaging van het btw-tarief geldt voor op energiebesparing gerichte isolatiewerkzaamheden aan woningen. De woningen moeten ouder zijn dan twee jaar. De bewoner dient tevens eigenaar van de woning te zijn.

Duurzaamheid

Spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, zoldervloer isolatie of dakisolatie wordt eenmalig uitgevoerd en verhoogt de levensduur van de woning. En draagt bij aan minder Co2 uitstoot door de hoge energiesparing die u hier mee zult bereiken.

Binnen 1 dag uw woning geïsoleerd

Het isoleren van een gemiddelde woning neemt ongeveer 1 dag in beslag waardoor u direct kunt genieten van een comfortabele woning.

Garantie op isolatie

Plus Isolatie geeft u 10 jaar garantie op alle, door ons uitgevoerde isolatie werkzaamheden en geleverde materialen. De garantie geldt voor zowel het toegepaste isolatiemateriaal als voor de wijze waarop wij de isolatie aanbrengen en is overdraagbaar aan een eventuele volgende eigenaar.

Wij zijn SKG-IKOB gecertificeerd, hierdoor heeft u een KOMO garantie!

offerte woningisolatie