Huurwoning verduurzamen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Huurwoning-verduurzamen
  •   Brug tussen huurder en verhuurder 
  •  Verduurzamen van huurwoningen 
  •  Gratis en vrijblijvend adviesgesprek
  •  Isolatieofferte voor verschillende onderdelen
  •  Geheel ontzorgt in SVOH-subsidie aanvraag

Huurwoning Verduurzamen

Woont u in een huurwoning of bent u verhuurder van een woning die u graag wil verduurzamen? Isolatiebedrijf Plus Isolatie helpt u graag verder. Wij zijn de brug tussen huurder en verhuurder zodat de verduurzaming van de huurwoning vlekkeloos verloopt. Een win-win situatie voor zowel huurder als verhuurder! Wij hebben geheel Nederland als werkgebied.

Wij verduurzamen huurwoningen (gebouwd tot 1990) met onderstaande maatregelen:

Spouwmuurisolatie
Vloerisolatie
Dakisolatie
Zoldervloerisolatie
Kruipruimte isolatie

Naast bovenstaande isolatiemaatregelen kunnen wij voor uw huurwoning ook de bestaande isolatie onder de vloer of in de  spouwmuur verbeterenoude spouwmuurisolatie verwijderen en kruipruimte isolatie verwijderen. Het aanbrengen van de spouwmuurisolatie doen wij op een natuurvriendelijke manier. Hierbij wordt er rekening gehouden met de eventuele aanwezigheid van beschermde diersoorten in de spouwmuur. 

Weet u niet zeker of uw huurwoning nog verder te verduurzamen is?

Als verhuurder of huurder kunt u niet altijd weten in hoeverre de huurwoning al duurzaam is. Vaak is de woning door de verhuurder jaren geleden aangekocht of woont de huurder nog niet lang in de woning. Om de duurzaamheid te achterhalen komt er altijd eerst een adviseur op locatie om verschillende onderdelen te bekijken. Er wordt gekeken welke isolatiemaatregelen er nog genomen of verbeterd kunnen worden.

Gemiddelde jaarlijkse besparing in euro

Gemiddelde besparing isolatie
Gemiddelde jaarlijkse besparingen van verschillende soorten isolatie voor verschillende typen woningen (in euro's)
Type woning Spouwmuurisolatie (€) Vloerisolatie (€) Dakisolatie (€)
Tussenwoning €200 - €300 €150 - €250 €400 - €500
Hoekwoning €300 - €400 €200 - €300 €500 - €600
Twee onder één kap €400 - €500 €250 - €350 €600 - €700
Vrijstaande woning €500 - €700 €300 - €400 €700 - €900

Bent u huurder? Isolatie Plus Isolatie brengt uw verhuurder op de hoogte

Mocht er na inspectie mogelijkheden zijn om de huurwoning extra te verduurzamen dan stellen wij hiervan een offerte op. Vervolgens nemen wij contact op met uw verhuurder om deze offertes door te spreken. De verhuurder zal meestal om een huurverhoging wegens renovatie vragen, gemiddeld ligt deze verhoging tussen de 10 en 40 euro per maand. De opbrengt van energiebesparing na verduurzaming zal per maand hoger zijn dan de gemiddelde huurverhoging, daarnaast kunt u als huurder nu genieten van meer wooncomfort.

Bent u verhuurder? isolatiebedrijf Plus Isolatie brengt uw huurder op de hoogte

Verhuurt u 1 of meerdere woningen en wilt u deze verduurzamen? Plus Isolatie neemt contact op met uw huurder(s) om een inspectie op locatie in te plannen. Na deze inspectie worden de offertes na u gemaild. Na uw akkoord op deze offertes nemen wij contact op met de huurder(s) om een uitvoerdatum in te plannen en houden u hiervan op de hoogte. Na afronding van de verduurzamingswerkzaamheden verzorgen wij uw subsidieaanvraag waarvoor de verhuurder in aanmerking komt. U wordt op deze manier geheel ontzorgt in het verduurzamen van uw woningen.

Gratis en vrijblijvend het verduurzamen van uw huurwoning bespreken? 

Vul dan het onderstaande contactformulier in. Binnen 24 uur neemt één van onze medewerkers contact op om de mogelijkheden te bespreken. Dit is voor zowel de huurder als verhuurder gratis en vrijblijvend, u zit dus nergens aan vast.

Uw contact gegevens

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

* Gewenst in te vullen

Plus Isolatie B.V.
De Bree 16
7468 DN Enter
Overijssel Nederland
Telefoonnummer: 0548-547616
E-mail: info@plusisolatie.nl