Kruipruimte isolatie verwijderen

Gratis adviesgesprek aanvragen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Kruipruimte-isolatie-verwijderen
  •   Gratis offerte kruipruimte isolatie verwijderen
  •  Jarenlange ervaring in woningisolatie 
  •  Isolatiechips verwijderen
  •  Isolatieparels verwijderen
  •  Gecertificeerd isolatiebedrijf

Kruipruimte isolatie verwijderen (isolatiechips & isolatieparels)

Moet het bestaande isolatiemateriaal uit uw kruipruimte worden verwijderd om die ruimte opnieuw goed te kunnen isoleren of om leidingwerk reparaties uit te voeren? De manier waarop dit kan hangt af van de toegankelijkheid van uw kruipruimte en de eigenschappen van het daar aanwezige isolatiemateriaal.

Isolatiebedrijf Plus Isolatie werkt met een speciale afzuiginstallatie waarmee het isolatiemateriaal uit de kruipruimte wordt gezogen en wordt opgevangen. Hierdoor kan dit materiaal netjes worden afgevoerd, zonder veel restrommel.

Soms kan het nodig zijn dat isolatiemateriaal uit een kruipruimte wordt verwijderd om daar werkzaamheden mogelijk te maken. Een met isolatie chips of EPS-parels ge├»soleerde kruipruimte kunt u vergelijken met een ballenbak. Alleen zijn de ballen een stuk kleiner. Bij een lekkage of ander probleem van een leiding in de kruipruimte zit die leiding mogelijk verstopt onder het isolatiemateriaal. De loodgieter of elektricien kan dan niet (goed) bij de betreffende gas-, water- of stroomleiding komen. Het is dan zaak om het isolatiemateriaal zo zorgvuldig mogelijk te verwijderen, dat dit materiaal na de werkzaamheden weer netjes opnieuw aangebracht kan worden. 

offerte vloerisolatie

Voorbeeld verwijderen van kruipruimte isolatie

Hieronder ziet u een korte video waarbij isolatieparels uit de kruipruimte verwijderd worden.


Gratis adviesgesprek bodemisolatie verwijderen

Wilt u graag een gratis en vrijblijvende offerte voor het verwijderen van bodemisolatie? Vraag dan via ons  contactformulier een gratis offerte aan. Een onze collega van de binnendienst staat u graag te woord om te informeren en om een adviesgesprek bij u op locatie in te plannen. U kunt ook telefonisch een adviesgesprek aanvragen door te bellen naar ons kantoornummer: 0548 - 54 76 16

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies over kruipruimte isolatie verwijderen

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.