Isolatie Olst-Wijhe

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Isolatie-olst-wijhe
 

Isolatie Olst-Wijhe – Plus Isolatie

Bent u opzoek naar een isolatiebedrijf bij u in Olst-Wijhe en omgeving. Dan bent u bij Plus Isolatie op het juiste adres. Plus Isolatie is de isolatiespecialist in de regio van Olst-Wijhe, voor  spouwmuurisolatiezoldervloerisolatievloerisolatiekruipruimte isolatie en dakisolatie is Plus Isolatie het isolatiebedrijf dat voor u een totaaloplossing biedt. Door onze ruime ervaring in het na-isoleren van woningen weten wij precies wat de meest effectieve isolatie methode bij uw woning is. Zo heeft u het isoleren van uw woning in gemiddeld 3 tot 5 jaar terugverdiend. Doordat u direct een energiebesparing haalt die op kan lopen tot wel 25% op uw huidige energierekening.

Subsidie op woningisolatie in Olst-Wijhe

Vanaf september 2019 is het voor woningeigenaren in Olst-Wijhe mogelijk om gebruik te maken van de landelijke isolatiesubsidie op woningisolatie. De vastgestelde subsidiebedragen zijn op 1 juni 2020 verhoogd, waardoor inwoners nu extra voordelig hun woning kunnen isoleren.  Lees hier meer informatie over de landelijke isolatiesubsidie. Daarnaast is er in de zoveel tijd soms ook een isolatiesubsidie beschikbaar vanuit de gemeente Olst-Wijhe. Voor deze informatie verwijzen wij u naar de website van de gemeente Olst-Wijhe. Vraag gerust één van onze medewerkers voor meer informatie over de mogelijkheden en status van deze landelijke of gemeentelijke isolatiesubsidie.

offerte isolatie olst-wijhe

De werkzaamheden van Plus Isolatie in de regio van Olst-Wijhe

Plus Isolatie voert de volgende isolatiewerkzaamheden bij u in de omgeving van Olst-Wijhe uit, zo isoleren wij uw spouwmuur met  minerale glaswol of met HR-isofoam. Voor vloerisolatie en kruipruimte isolatie passen wij icyneneecofoamisolatiefolie of EPS-parels toe. Bij dakisolatie passen wij in de meeste gevallen icynene, ecofoam of een isolatiefolie toe. Geef uw isolatiewerkzaamheden in vertrouwde handen bij Plus Isolatie, het isolatiebedrijf in uw regio.

De voordelen van woningisolatie in Olst-Wijhe

  • Energiebesparend, tot wel 30% op uw energiekosten. 
  • Snelle terugverdientijd, gemiddeld binnen 3 tot 5 jaar. 
  • Binnen 1 dag geïsoleerd, geen rommel, geen gedoe, geen rompslomp. 
  • Comfortabel huis: warm in de winter én koel in de zomer. 
  • Gunstiger energielabel, ook goed voor een eventuele verkoop. 
  • Milieuvriendelijker, minder CO2 uitstoot

Hoe verloopt een isolatieadviesgesprek in Olst-Wijhe?

Onze isolatieadviseur komt op de afgesproken datum en tijdstip bij u op locatie in Olst-Wijhe. Na een introductie van ons bedrijf en uitleg over verschillende isolatiemethodes gaat de adviseur controleren of de gewenste isolatiewensen ook daadwerkelijk mogelijk zijn. Zo bekijkt de adviseur bepaalde constructies van uw woning en controleert hij de gesteldheid van de spouwmuur. Aan de hand van de verzamelde gegevens, denk bijvoorbeeld aan de spouwbreedte en het aantal vierkante meters, stelt de adviseur vrijblijvend een isolatie offerte op.

offerte isolatie olst-wijhe

Contact met Plus Isolatie in de regio van Olst-Wijhe

Bespaar ook direct op uw energierekening en neem vrijblijvend contact op met Plus Isolatie. Voor het isoleren van uw spouw, muur, gevel, vloer, kruipruimte of dak moet u bij Plus Isolatie zijn. Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact opnemen met 0548-547616. Of u vult het ’bel mij terug’ formulier in, wij zullen dan binnen twee werkdagen contact met u opnemen om u van een eerlijk en betrouwbaar advies te voorzien. Als u hier klikt komt u op ons contact formulier voor een vrijblijvende afspraak.

dakisolatie dinkelland     spouwmuurisolatie dinkelland    vloerisolatie dinkelland