Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Isolatie-rijssen-holten
 

Isolatie Rijssen-Holten – Plus Isolatie

Bent u opzoek naar een isolatiebedrijf bij u in Rijssen-Holten en omgeving. Dan bent u bij Plus Isolatie op het juiste adres. Plus Isolatie is de isolatiespecialist in de regio van Rijssen-Holten, voor spouw, muur, vloer, kruipruimte en dak isolatie is Plus Isolatie het isolatiebedrijf dat voor u een totaaloplossing biedt. Door onze ruime ervaring in het na-isoleren van woningen weten wij precies wat de meest effectieve isolatie methode bij uw woning is. Zo heeft u het isoleren van uw woning in gemiddeld 3 tot 5 jaar terugverdiend. Doordat u direct een energiebesparing haalt die op kan lopen tot wel 25% op uw huidige energierekening.

De werkzaamheden van Plus Isolatie in de regio van Rijssen-Holten

Plus Isolatie voert de volgende isolatiewerkzaamheden bij u in de omgeving van Rijssen-Holten uit, zo isoleren wij uw spouwmuur met daarvoor speciaal ontwikkelde Minerale isolatie wol, EPS isolatie parels en Pur schuim. Voor vloerisolatie en kruipruimte isolatie passen wij PUR-schuim, EPS Plus parels en Drowa Chips toe. Bij dakisolatie passen wij in de meeste gevallen PUR-schuim isolatie toe. Geef uw isolatiewerkzaamheden in vertrouwde handen bij Plus Isolatie, het isolatiebedrijf in uw regio.

Isolatiesubsidie Rijssen/Holten/Overijssel

Is uw woning ouder dan 1 jaar? Dan kunt u in aanmerking komen voor de Duurzaamheidpremie van de Provincie Overijssel als u uw woning isoleert. De volgende maatregelen komen in aanmerking voor de Duurzaamheidpremie Overijssel: dakisolatie, vloerisolatie, gevel- of spouwmuurisolatie en/of isolatieglas.

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de Investeringspremie Overijssel.

Tot 1050 euro premie beschikbaar per woning

Hoe meer u isoleert en hoe meer u in de buurt samenwerkt, hoe hoger de premie. Oplopend van € 300,00 naar € 600,00, tot maar liefst € 1.050,00!

- € 300,00 premie voor één gerealiseerde isolatiemaatregel;

- € 600,00 premie voor twee of meer gerealiseerde isolatiemaatregelen;

- € 150,00 premie voor gezamenlijke uitvoering van isolatiemaatregelen met uw buren;

- € 300,00 premie voor investeringen in energiebesparende maatregel(en) boven de € 5.000,00.

Burenpremie

Naast bovenstaande premies kunt u in aanmerking komen voor de burenpremie. Wanneer u en ten minste één buur ten minste twee isolatiemaatregelen per woning gaan aanbrengen dan kunt u ook de burenpremie aanvragen van € 150,00. De isolatiemaatregelen voor u en uw buren hoeven niet hetzelfde te zijn. Indien u of uw buren een reservering voor de Duurzaamheidpremie indient, dient de buur die u opgeeft ook binnen 14 dagen de reservering te plaatsen. Als buren worden beschouwd de woningen waarbij de eerste 5 posities van de postcode gelijk zijn (de 4 cijfers en de eerste letter).

Aanvragen

U kunt de duurzaamheidspremie online aanvragen op www.slimenergiethuis.nl, of u kunt hier het formulier downloaden, om de subsidie per post aan te vragen.

Contact met Plus Isolatie in de regio van Rijssen-Holten

Bespaar ook direct op uw energierekening en neem vrijblijvend contact op met Plus Isolatie. Voor het isoleren van uw spouw, muur, gevel, vloer, kruipruimte of dak moet u bij Plus Isolatie zijn. Voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact opnemen met 0548-547616. Of u vult het ’bel mij terug’ formulier in, wij zullen dan binnen twee werkdagen contact met u opnemen om u van een eerlijk en betrouwbaar advies te voorzien. Als u hier klikt komt u op ons contact formulier voor een vrijblijvende afspraak.

isolatie rijssen-holten vloerisolatie rijssen-holten dakisolatie rijssen-holten